Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

GTFCKD DJS MARATHON KONCEM BŘEZNA

V roce 2012 by se, dle očekávání celého světa, měly dít hodně zajímavé věci. My jsme, ale pro Vás na poslední den v březnu připravili další pokračování akcí GTFCKD, opět s podtitulem Djs Marathon a pro jistotu rovnou v atomovém krytu!

V sobotu 31.3.2012 se můžete těšit na další pokračování eventů GTFCKD - odkaz je ZDE . Po úspěšném Djs Marathonu, který se konal loni v září na holešovickém Výstavišti, jsme se rozhodli jej trochu rozšířit a udělat znovu.
 
Tentokrát se můžete těšit na tři nezávislá pódia s plejádou více jak 40ti českých i zahraničních djs. A opět v hodinových setech. Celá akce bude trvat více jak 16 hodin. Akce startuje v 16,00 a poslední tóny zazní kolem 8,30 ráno, takže budou nadupané raní sety!

Na hlavní GTFCKD main stage se vystřídají hosté jako uznávaný dj a producent Tomas Haverlik ze sousedního Slovenska, neustále cestující Brian aka Kid Diesel, miláček publika Michael C, Bon Finix s Tripmainem, Jakub Mildner s kolegou Pietrem, rezident těchto akcí dj Ketan, Kifli, Michael J, K.Sandra, slovenské sourozenecké duo Aniko Tomowitch a Tomin Tomovic a další skvělí hosté.
Dj Lucas Hulan, který bude na akci prezentovat svou NIGHTPHUNK stage zaručuje zábavu s hosty jako jsou např. Dj Schwa, Pat Heart (Fr), Subgate, mladičký Ezwell, Petr K, Vasquez a plejádou hostů z Ruska a Běloruska.
Techno budou reprezentovat djs vystupující na TECHNO BEATY stage. Zde si organizátoři, této pravidelné akce v Pekelným baru, pozvali hosty jako Clara Bailar, Pavel Krejdl, Callbee, Pavel Faktor, Lukasch, Chud a mnoho dalších. Opravdu se chystá další djský marathon!

Vždy jsme se snažili, aby byla celá akce pro všechny návštěvníky a pro naše fanoušky něčím zajímavá. Ať už hosty, místem nebo obojím. Dlouho jsme hledali místo, kde bychom další pokračování DJs Marathonu udělali. Nakonec jsem se rozhodli pro párty ideálně upravený atomový kryt COVER PLACE - odkaz je ZDE a jsme přesvědčeni o tom, že to nebylo špatné rozhodnutí. Místo je neuvěřitelně kouzelné a mystické.
Sáhněme si všichni na srdce a zeptejme se sami sebe, kdy (nebo jak často) se nám naskytne zažít pořádnou taneční párty v atomovém krytu pro 800 lidí? Cover Place se nachází necelých 300 metrů od metra „B“ Vysočanská směrem k Harfě. Vchod je přímo u chodníku vedle Hospodářské komory, nelze jej přehlédnout!!

Vstupné bylo stanoveno na 99,-CZK a vstupenky budou k zakoupení pouze na místě.

V prostoru atomového krytu budou pro Vás přichystány již zmíněná 3 hudební pódia, šatna, speciální Food Bar, abyste mohli doplnit energii chutnými a řádně kalorickými jídly, 3 bary, 3 únikové východy + jeden standardní vchod a východ, speciální projekce a videomaping na GTFCKD stagei v režii italského Vj Luper @ Kinocirkus, sexy hostesky, nekuřácký odpočinkový Lounge room a mnoho dalšího.

Nezapomeňte, 31.3.2012 můžete již od 16 hodin zažít pravý a nefalšovaný DJs Marathon!

GTFCKD team!!

AKCE:
GTFCKD DJS MARATHON

DATUM:
31.3.2012

MÍSTO:
ATOMOVÝ KRYT COVER PLACE – PRAHA VYSOČANY

ČAS:
16:00 – 08:30

VSTUP pouze na místě:
 99,-CZK

VYSTUPUJÍ:
Michael C, Tomas Haverlik (SK), Brian aka Kid Diesel, Bon Finix vs. Tripmain, Jakub Mildner vs. Pietro, Ketan, Kifli, Michael J, Gusman, Aniko Tomowitch (SK), Majkl Dj, Miss B., Revis, AK-47, K.Sandra, Tomin Tomovic (SK), Alex Douche (RU), Schwa, Lucas Hulan, Pat Heart (FR), Alexey Kulemin (RU), Petr K, Vasquez, Ezwell, Carlos Squint, Max OM (Belarus), Subgate, Tokátko, Face aka Myclick, Chud, Calbee, Pavel Krejdl, Clara Bailar, DestroyER, Lucasch, Matimur, Pavel Faktor, Oersted, Šmuk a další ..

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz