Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

HANA ROBINSON MÁ UŽ SVÉHO BROUKA V HLAVĚ. ZPĚVAČCE A KLAVÍRISTCE ZNÁMÉ ZEJMÉNA Z HORÁČKOVA PROJEKTU OHROŽENÝ DRUH VYŠLO PRVNÍ CD A CHYSTÁ I KONCERTY.

Brouk v hlavě to je název prvního autorského alba Hany Robinson, které nedávno sama na vlastní náklady vydala. Rozhodně však není žádná začátečnice!

Hana má za sebou úspěšnou spolupráci s Michalem Horáčkem na desce a koncertech Ohroženého druhu, pro něž složila tři písně, má svojí vlastní skupinu Hana Robinson Trio (Hana, Petr Kroutil a Tonda Šturma) a čtvrtým rokem bojuje s diagnózou roztroušené sklerózy.

Brněnská rodačka, skladatelka, zpěvačka a klavíristka Hana Robinson úspěšně absolvovala prestižní hudební školu Berklee College Of Music v Bostonu. S Ohroženým druhem získala ocenění Anděl za nejprodávanější desku roku.

Aktuálně má naplánovanou sérii koncertů, ve které představí naživo nejen svojí skupinu, vlastní tvorbu, ale i vybrané písně právě z Ohroženého druhu. Hanka dodává: „… moc se těším, až publiku zahrajeme mojí vlastní tvorbu (hudba i text), kterou bych stručně specifikovala jako lehce bluesovou, šansonovou, jazzovou, ale i ironickou, k zamyšlení….“.

Hned první z koncertů bude už v pondělí 30. ledna od 20:00 v pražském klubu Carpe Diem, vystoupí také na dalších koncertech v Brně a v Praze a také jako předkapela Duke Ellington Orchestra v pražské Lucerně-více níže.

Další pravidelně aktualizované informace naleznete ZDE .
CD Brouk v hlavě lze zakoupit prostřednictvím sítě Popron nebo přímo ZDE .
Hana Robinson podporuje a spolupracuje s nadací Impuls a Unií Roska.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz