Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

OPEN AIR FESTIVAL NABÍDNE TŘÍDENNÍ ZÁBAVU S HVĚZDNÝMI JMÉNY ZA 330 KORUN

Open Air Festival chce poděkovat nejvěrnějším fanouškům, kteří se už teď těší na letiště nedaleko Panenského Týnce. Těm nejrychlejším odedneška nabízí limitovanou sérii vstupenek v předprodeji za 660 korun nebo v přepočtu jen za 330 korun v rámci akce 1 + 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu. Třídenní festival se zahraničními hvězdami tak vyjde na cenu, za kterou se většinou dostanete na koncert jediné kapely. “OAF” také oznámil jména prvních vystupujících, kteří budou hájit barvy “domácích” -  tahouny Nightwork, Monkey Business, Skyline a Wohnout doplní undergroundovější Načeva, Zrní a Mandrage. Mezi divadly už je první vlaštovkou komponovaný pořad Jaroslava Rudiše a Igora Malijevského EKG - “O lásce a...”

“Kapela Nightwork příští rok chystá během festivalové sezóny jen několik venkovních koncertů,” prozradila dramaturgyně festivalu Milena Palečková. “Proto jsme rádi, že se nám podařilo kluky na Open Air Festival přilákat,” dodává s tím, že pětice jmen je pouze prvním střípkem chystaného festivalu. Ten vloni nabídl desítky kapel na devíti pódiích - mimo jiné The Chemical Brothers, Leftfield, Good Charlotte, Interpol a mnohé další.

Headliner pod stromeček
“Jako dárek pod stromeček vám nadělíme jméno prvního headlinera,” vzkázal promotér festivalu Michal Lukeš. Příznivci “OAFu” mohou zatím tipovat na Facebooku, které jméno se letos podaří pořadatelům do Česka přitáhnout. Festival jedná s manažery několika kapel zvučných jmen, a to jak ze scény taneční hudby, tak mezi kytarovkami.

S nákupem vstupenky se však vyčkávat až do Vánoc nemusí vyplatit. “Vzhledem k tomu, že počet nejlevnějších lístků je omezený množstvím i časem, je nejlepší pořídit lístek již za 330 korun už teď,” dodává promotér. Fanoušci si mohou zakoupit také VIP vstupenku v předprodeji za 1320 korun nebo za 660 Kč ve speciální akci 1 + 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu ZDE.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz