Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - VŠEOBECNÉ ČLÁNKY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

ROZHOVOR S K.SANDROU K AKCI COSMIC TRANCE WARFARE

Vždy bude co rozvíjet a kam jít dál. Jak plyne čas, tak se mění i mé cíle a mířím vždy o jen krok výš než právě jsem, protože se nechci dostat do stavu, kdy mě bude "všude plno" a lidé nebudou vědět kdo, jak a odkud jsem přišla...

AHOJ, JAK SE TĚŠÍŠ NA COSMIC TRANCE WARFARE?
Ahoj, na akci jsem sama zvědavá, prostor klubu vypadá dobře, takže pokud se vyvede i návštěvnost, vypadá to na dobrou party:)

PAMATUJEŠ SI NA SVÉ PRVNÍ VĚTŠÍ VYSTUPOVÁNÍ PŘED LIDMI, JAKÉ TO BYLO?
První byla, myslím, Explosion 2005. Začala jsem hrát v poměrně brzkém čase na tančení (asi 22.30h) a udělalo mi hroznou radost, když jsem se po několika minutách podívala na taneční parket, který byl najednou více než z půlky zaplněný a ozýval se jen pískot a řev.

JE TI JEDNO JESTLI HRAJEŠ PRO 100 LIDÍ A NEBO 1000LIDÍ?
Když se vytvoří dobrá atmosféra a lidi mi dávají najevo jejich pocity, tak je opravdu jedno, pro kolik lidí hraju. Nakonec se stejně pobavím víc na party, kde se opravdu můžu bavit v uvolněné atmosféře nežli na velké party, kde bude publikum vlažné, nijaké... Navíc u větších parties mám problém ve vzdálenosti mezi mnou a lidmi, někdy jsem od nich tak daleko, že je necítím a skoro ani nevím, že tam jsou a to se pak projevuje na mém vystoupení.

VÍME O TOBĚ, ŽE JSI HRÁLA NA TECHNOMASTERS, JAKÝ TO BYL POCIT?
Popravdě, když přišla nabídka, měla jsem opravdu radost ale zároveň mi to připadalo úplně normální, jako kdybych na takových akcích hrála často. Je to tak; když mám nějaký sen, nějaký cíl, pomalu postupuju dál a najednou to přijde. Člověk si to neuvědomí vzhledem k té cestě co mezitím prošel a vytyčuje si další "mety".

CO SI MYSLÍŠ, KDYŽ DJ HRAJE Z GRAMOFONŮ NEBO Z CD PLAYERŮ ČI HRAJE PŘEZ SOFTWARE, CO JE LEPŠÍ ?
Každý má rád a vyhovuje mu něco jiného, proto všechny tři způsoby hraní uznávám a teď už neřeším, kdo na co hraje. Dříve jsem byla proti CD, ale jejich 100% výhody mě přesvědčily a vzhledem k blížícímu se DVJ projektu jsem měla při rozhodování jasno.

ŘEKNI NÁM, CHYSTÁŠ NĚJAKÉ SVÉ VLASTNÍ CD?
Jak jsem již řekla, nyní je pro mne nejhlavnější DVJ projekt a také se dokončuje nový web (www.ksandra.cz).

KDYŽ HRAJEŠ, MÁŠ NĚJAKÝ TALISMAN ČI AMULET ŠTĚSTÍ?
Přímo talisman štěstí ne, ale nosím sebou věcičku, která je mi milá a sdílí se mnou hodně příležitostí..:)

CHYSTÁŠ SE VE SVÉ KARIÉŘE DÁL ROZVÍJET, NEBO JSI JIŽ SPOKOJENÁ?
Vždy bude co rozvíjet a kam jít dál. Jak plyne čas, tak se mění i mé cíle a mířím vždy o jen krok výš než právě jsem, protože se nechci dostat do stavu, kdy mě bude "všude plno" a lidé nebudou vědět kdo, jak a odkud jsem přišla. Myslím si, že je potřeba jim pomalu představit svoje kvality a nechat je si udělat svůj vlastní názor, nechci nic (nikoho) předem uměle vytvářet. Z dlouhodobého hlediska je jasné, že bych chtěla dosáhnout co nejvýš a být kvalitativně uznávaná ať už budu dělat cokoli.

CO BYS NÁM O SOBĚ JEŠTĚ PROZRADILA?
Myslím, že z předchozí otázky je skoro vše jasné...:)


Díky za odpovědi a uvidíme se na akci.

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz