Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 11. - 17. května






 

Merkur je sice v Blížencích jako doma a zdůrazňuje potřebu intelektuálních aktivit, Saturn v Panně ho však brzdí v rozletu. Lidé mohou přicházet se zajímavými myšlenkami, ale nebude snadné najít pro ně uplatnění. Také učení půjde studentům jak psovi pastva.

 

BERAN –  Ačkoli jste jindy duše otevřené, tentokrát cítíte silnou potřebu soukromí a určité samoty. Společenská setkání vás moc nenadchnou, více si užijete večery v klidu domova při četbě knih. Stejně tak na procházky a výlety vás těžko někdo vytáhne, sotva se přinutíte dojít na nákup. V práci si můžete připadat jako zpomalený film.

 

BÝK – Neumíte se odpoutat od práce a dobrovolně se necháváte zaplavovat povinnostmi, které původně ani neměly být vaše. Dává vám to pocit, že jste v práci nepostradatelní a nikdo vás nemůže nahradit. Na druhé straně ale přicházíte o čas, který byste mohli strávit s blízkou rodinou, a navíc se dost fyzicky i psychicky vyčerpáváte. Zkuste trochu zvolnit tempo.

 

BLÍŽENCI – Psychicky jste dost unaveni a měli byste se odreagovat nějakou jednoduchou manuální činností, která nevyžaduje moc přemýšlení. Vyzdobte si dům, vyrobte si něco hezkého pro radost, věnujte péči záhonkům a květináčům. Prospějí vám ale také vycházky do přírody, na víkend byste mohli naplánovat zajímavý rodinný výlet.

 

RAK – Při obchodních jednáních a podpisu smluv byste se měli mít na pozoru, nebylo by od věci k nim přizvat odorného poradce. Mnohem více vám planety přejí v mezilidských vztazích, snadno navazujete přátelské i milostné kontakty. Pokud budete opatrní a nebudete se do ničeho vrhat po hlavě, může z toho vzniknout něco trvalejšího.

 

LEV – Tento týden budete prožívat velmi vnitřně a řadu svých pocitů si necháte pro sebe. Planety přejí upevňování rodinných vztahů a také intimnostem. Denní rutina půjde tak trochu mimo vás, možná z roztržitosti zapomenete na své obvyklé povinnosti. V těchto dnech se lidé nemohou spolehnout, že splníte všechny své sliby a závazky do puntíku.

 

PANNA – V hlavě vám koluje spousta myšlenek a není snadné si v nich udělat pořádek. Není pro vás snadné utvořit si na věci jasný názor. Čím více uvažujete, tím více jste zmateni. Prospěje vám, když vyhledáte společnost rozumného kamaráda, se kterým si o všem promluvíte. Nezůstávejte moc dlouho o samotě.

 

VÁHY – Tyto dny jsou vhodné pro návštěvu přátel, které jste dlouho neviděli, ale také pro intimní večery doma při svíčkách. Každopádně byste se neměli nikam honit a nepřepínat síly. Někteří jedinci mohou mít sklony k zádumčivosti a vzpomínání na nepříjemné události z minulých dob. Nenechte se tím ovládnout a myslete na budoucnost.

 

ŠTÍR – Nemáte rádi pokrytce a oceníte pravdu, ať je jakákoli. Sami jste však poslední dobou uzavřenější a není pro vás lehké říct nahlas, co se skrývá ve vašem nitru. Neuškodí, když se lidem víc otevřete. Rázem si získáte víc sympatií okolí a navážete nové kontakty. Ostatně vůbec byste měli více rozjet společenský život, dost by vám to prospělo.

 

STŘELEC – Pokud jste se v minulých týdnech nepohodli s někým v práci, tento týden k sobě zase můžete najít cestu. Nezaplétejte se ale do názorových sporů a velké nároky na sebe neklaďte ani ve studiu. Planety příliš nepřejí intelektuálním aktivitám, nicméně stále máte dostatek energie a chuť do podnikání nových akcí. Dobří jste také v oblasti sportu.

 

KOZOROH – V tomto týdnu byste si měli udělat čas sami na sebe, zastavit se a zamyslet nad svým dosavadním životním stylem a vyhlídkami do budoucna. Pro jednou zapomeňte na starosti všedních dnů a pokuste se v sobě najít vnitřní rovnováhu. Nakonec pochopíte, že všechno, co vás doteď rozčilovalo, je jen malichernost, kterou si přece nenecháte kazit život.

 

VODNÁŘ – Pracovní záměry neprosazujte silou, emoce držte na uzdě. Dokážete být asertivní, když potřebujete, a tentokrát je to obzvlášť vhodné. V partnerském vztahu to jiskří, máte k sobě blíž než jindy a můžete prožít krásné chvíle. Nevytahujte ale staré výčitky, i když jste je dosud z hlavy zcela nevymazali a občas vás trápí.

 

RYBY – V těchto dnech jste psychicky odolní a jen tak někdo vás nemůže vytočit. Máte dobrou náladu a nehodláte si ji ničím kazit. Jen Merkur v Blížencích vám nyní moc nepřeje, a tak počítejte s tím, že slovní projev nebude, co býval. Než se stačíte vymáčknout, druzí vám skočí do řeči a utlučou vás argumenty. Ani ve škole se nijak neblýsknete, učení vám jde pomalu.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz