Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 14. - 20. dubna

 

Po celý týden se na obloze drží velký trigon tvořený Sluncem, Saturnem a Plutem. Ten podporuje pozvolné transformace a budování materiálních statků.Aspekt přeje stavebnictví, inženýrství, rozvoji infrastruktury.V politice se uplatní spíše konzervativní postoje.

 

BERAN – Rádi mluvíte, ale vašemu vyjadřování chybí obratnost a diplomacie. V tomto týdnu by se přitom obě vlastnosti hodily. Jak na pracovních jednáních, tak doma v komunikaci s nejbližšími. Bouřky hrozí zejména v partnerském vztahu, i když byste si přáli více klidu a harmonie. Snad se vám podaří dosáhnout smíru aspoň o víkendu.

 

BÝK – V těchto dnech jste silní zejména na poli domácím. Domov máte jako ze škatulky a pobyt v kuchyni se stává velkým kulinářským dobrodružstvím. Je vhodná doba pro nákup nového nábytku nebo okrasných doplňků a týden přeje také zahradnickým pracím. Vývoj v zaměstnání spíše stagnuje, nečekejte zde žádné zvláštní zprávy.

BLÍŽENCI – Příznivé okolnosti v zaměstnání slábnou, ale díky dobrým komunikačním schopnostem a bystré úvaze si snadno se vším poradíte. Dobře si rozumíte s moderní technikou a objevíte v sobě i manuální zručnost. Ve vztazích vládne harmonie, ale nesnažte se druhého přesvědčit o svých názorech na politiku. Neuspěli byste.

 

RAK – Na logické myšlení stále spoléhat nemůžete a ani v komunikaci nejste nejsilnější. Ze slovních konfliktů raději vycouvejte, mohli byste být lehce převálcováni. Na druhé straně je posílena vaše schopnost empatie. Jste hodně citliví k lidským povahám a dokážete pochopit jejich jednání, i když není zrovna v souladu s morálními zásadami.

 

LEV – Pokud jste povaha, co se rozzuří, když se jí něco nepodaří na první pokus, tento týden se asi uvztekáte. V práci nepůjde nic hladce a jestliže plánujete opravy domácnosti nebo rádi kutíte, několikrát se klepnete kladívkem do prstu. Chybu ale nehledejte ve hvězdách, za všechno může vaše nesoustředěnost a netrpělivost.

 

PANNA – Máte možnost napravit, co jste v minulých dnech zanedbali, a dohnat, co jste nestihli. Dobře se soustředíte, vaše energie je posílena, a navíc přicházejí lepší příležitosti. S protějškem hodně komunikujte a hovořte s ním o svých plánech do budoucna. Dostatek času věnujte také dětem, tento týden vás zřejmě něčím mile překvapí.

 

VÁHY – Nemůžete se spoléhat na štěstí, ale tak špatně zase také nebude, jen musíte zapojit víc osobního úsilí. V práci se od vás vyžaduje více systematičnosti a důslednosti. Zachovejte klid, nezmatkujte. V tomto týdnu se přesvědčíte, že se ve chvílích potřeby můžete spolehnout na své přátele. Zřejmě vám nabídnou pomoc, aniž je o to požádáte.

 

ŠTÍR – Nadřízení si vás pochvalují, ale ke zvyšování platového ohodnocení se nechystají. Nechápete, proč byste se měli přetrhnout, a v pracovním tempu polevujete. Koncem týdne si dopřejte dostatek odpočinku, zejména vaše myšlení potřebuje vypojit. Věnujte se duševně nenáročným aktivitám, protáhněte raději tělo, zacvičte si.

 

STŘELEC – Prožíváte dobré období, co se týče vztahů. Máte příležitost upevnit a prohloubit partnerský vztah, ale i přátelské kontakty. Milovaným lidem se snažíte ve všem vyhovět a pomoci se dočkáte i vy od nich. Týden je také vhodný pro stanovení nových předsevzetí. Vaše vůle je posilněna a snáze se vám skoncuje se zlozvyky.

 

KOZOROH – Váš smysl pro zodpovědnost dosahuje vrcholu a neskutečně dlouho přemýšlíte, než se pro něco rozhodnete. Na všechno si dáváte dostatek času a nikdo na vás nesmí tlačit, jinak se rozčílíte. V tomto týdnu nikam dopředu nepostoupíte, zejména práce bude stagnovat. Zároveň pro vás bude obtížné utvořit si na věci jasný názor.

 

VODNÁŘ – Práce vás v těchto dnech neuspokojuje jako jindy a nejraději byste se odklidili na dovolenou a trávili celé dny někde na horách se svými nejbližšími. Vztahy vám díky příznivé Venuši přinášejí radost, přáno je zejména rozvíjení společných aktivit a koníčků. Také finanční situace se zlepšuje, můžete si dopřát víc životních radostí.

 

RYBY – Máte tendenci utíkat od nepříjemných povinností a věnovat se aktivitám, které máte rádi. Mnozí uniknou do světa snů a budou rozvíjet tvůrčí, uměleckou činnost. V tomto období nejste nijak komunikativní a není snadné přimět vás ke spolupráci, raději jedete na vlastní pěst. O víkendu pak bude příležitost k řešení rodinných záležitostí.

 

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz