Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 2. - 8. března














 

Opozice Slunce se Saturnem vnáší do lidí pochyby a způsobuje sklon k pesimistickému pohledu na svět. Psychickou skleslost můžeme pocítit zejména v pondělí a ve středu. Jinak aspekty na nebi nejsou špatné, planety v Rybách přejí rozvíjení soucitu a upevňování mezilidských vztahů.

 

BERAN – Nezadaným se rýsuje možnost navázání pěkného partnerského vztahu, i když se tento týden potýkáte s nerozhodností a stěží někomu jednoznačně přikývnete. Máte tendenci vidět více proti než pro, což vás může od nových vztahů odradit. Nejlépe uděláte, když nebudete moc přemýšlet a poslechnete intuici. Hlavní rozhodnutí odložte.

 

BÝK – Máte hodně energie k realizaci nových nápadů a plánů, ale snadno se necháte odradit škarohlídy. Pod jejich vlivem začnete pochybovat jak o šanci budoucích projektů na úspěch, tak o svých schopnostech. Nedělejte si z toho hlavu, za týden to budete vnímat zase jinak. Držte se toho, co jste si předsevzali, a důvěřujte sami sobě.

 

BLÍŽENCI – Jste plni energie a nadšeně vítáte všechno, co zavání dobrodružstvím. A nejraději máte dobrodružství milostná. Jen Saturn v kvadratuře na vaše znamení jako by vám nechtěl nic dopřát. Možná narazíte na bariéru předsudků a falešné morálky. Buďte si jisti, že lidé, co vám kážou o správném jednání, nemají zameteno před vlastním prahem.

 

RAK – Ve vzduchu začínáte cítit jaro a láká vás příroda. Pobyt na horách a procházka lesem je dobrým tipem pro tento víkend. Nemáte-li možnost vyrazit nikam daleko, projděte se aspoň v místě svého bydliště a dýchejte čerstvý vzduch. Uzavřené místnosti vám nedělají dobře, jako byste v nich nemohli dýchat. Hodně větrejte.

 

LEV – Tento týden můžete vyniknout v práci díky svému šarmu a schopnosti vyjednávání. Objevíte v sobě dar diplomacie a s úspěchem ho záhy využijete. Některým lidem sice brouky z hlavy nevyženete, ale to už není váš problém. Víte, že děláte vše, co je ve vašich silách. V milostném životě by se mohlo konečně zadařit, tak se směle seznamujte.

 

PANNA – Na pracovišti se dostáváte do středu pozornosti díky neobvyklým názorům a pozoruhodnému pohledu na věc. Dejte ale pozor, abyste nepůsobili příliš výstředně a vaše představy se příliš nelišily od záměrů vedení. Reformy prosazujte pouze za podmínky, že je na ně firma po všech stránkách připravena a kolegové jsou jim nakloněni.

 

VÁHY – V těchto dnech se vám daří v práci a tvůrčí činnosti. Jen lidé v okolí jako by ve vás toho génia ještě neobjevili. Snadno se s nimi dostáváte do konfliktu, i když usilujete o harmonické vztahy a děláte všechno pro to, abyste se s nikým nerozhádali. Týmové práci ani diplomacii tento týden bohužel přáno není, jednejte víc na vlastní pěst.

 

ŠTÍR – Možná vám připadá, že vám svět nerozumí nebo že vy pořádně nerozumíte světu. Necítíte zkrátka pevnou půdu pod nohama a neumíte si představit, co přinese zítřek. Nejlépe uděláte, když se budete držet svých starých jistot a nebudete se pouštět do riskantních změn. Také ve finančních záležitostech buďte tento týden opatrní.

 

STŘELEC – Práce je pro vás radostí, pokud v ní můžete uplatnit své tvůrčí nadání a smysl pro estetiku. Pokud tuto možnost nemáte, alespoň si vyzdobíte pracovní stůl. Posíleny jsou také vaše organizační schopnosti, zejména co se týče organizování meetingů a pracovních večírků. Milostný život může být v tomto týdnu docela bouřlivý.

 

KOZOROH – Máte příležitost věnovat se dostatečně činnostem, které vás opravdu baví. Rutina vás nebaví, v práci pospáváte, ale zato máte dobré nápady a vymyslíte zajímavé plány do budoucna. Možná vás také zláká cestování a vyjedete někam na výlet. V mezilidských vztazích ale budete v těchto dnech postrádat romantiku a hlubší porozumění.

 

VODNÁŘ – V pracovních záležitostech by se vám mělo v tomto týdnu dařit. Znenadání se můžete dočkat dobré příležitosti na změnu nebo povýšení. Vaše síla spočívá v dobrém působení na lidi a zápalu pro věc. Svým nadšením dokážete strnout druhé a stáváte se přirozenými vůdci. Dobré spolupracovníky můžete najít v řadách svých přátel.

 

RYBY – Potřebujete být v kontaktu s lidmi a pečlivě s nimi probírat všechno, co vás poslední dobou trápí. Držte se dlouholetých přátel, kteří vám rozumějí a jsou připraveni vás vyslechnout. Však oni si na oplátku vylejí srdéčko vám. Milostný život vám může okořenit nápadník, který se hned tak nevzdává a pronásleduje vás na každém kroku.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz