Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 21. - 27. července

 

Začátek týdne přeje rozvoji a udržování rodinných i přátelských vztahů. Ukáže se, že dávné, téměř zapomenuté vztahy dosud nevyhasly. Lidé k sobě mohou najít cestu po mnoha letech odloučení. Víkend bude náročnější, může docházet k emocionálně vypjatým situacím.

 

BERAN – Máte dobrý nos na obchodní záležitosti a tušíte, odkud se mohou přihrnout lepší příjmy. V práci zaznamenáte úspěch, zejména působíte-li v ekonomické sféře. Po malých, ale významných krůčcích se budete dopracovávat ke svým cílům a z odvedené práce budete mít velice dobrý pocit. Také v oblasti partnerství by měla vládnout stabilita.

BÝK – V práci se snažíte, jak můžete, ale že by vás to nějak těšilo nebo naplňovalo, to se říct nedá. Úkoly plníte spíše z povinnosti než z pracovního nadšení. Možná za to mohou zhoršené vztahy s kolegy – někteří hrají proti vám a pracovní dny vám dokážou dost znepříjemnit. Nenechte se vyprovokovat a hrabte si v tichosti na svém písečku.

BLÍŽENCI – V tomto týdnu můžete vykonat oficiální návštěvy, na které se vám vůbec nechce, ale bylo by neslušné je odříci. Pochůzky po úřadech vám zvednou mandle, nicméně pokud zachováte klid a slušné jednání, dosáhnete svého. Také v partnerském vztahu to chce tentokrát chladnou hlavu, nepouštějte se do slovních konfliktů.

RAK – Pracovních povinností je o něco méně a máte příležitost věnovat se zábavě a koníčkům. A protože se necítíte dobře o samotě, měli byste do svých aktivit zapojit i partnera nebo blízké přátele. Ačkoli vaše znamení obecně neholduje sportu, měli byste se více hýbat. Několik dnů strávených procházkami v horách by nebylo k zahození.

LEV – Slunce v úterý přechází do vašeho znamení a přináší vám novou energii i více pozornosti ze strany okolí. Nadřízení i kolegové toho od vás hodně očekávají a bedlivě sledují, jak se v které situaci zachováte. Problém ale je, že vás práce tentokrát nebaví a snažíte se využít každé volné chvilky k tomu, abyste vyběhli ven a pročistili si hlavu.

PANNA – Mars procházející vaším znamením je dobře postaven, a tak jste stále plni silné energie, s jejíž pomocí hravě překonáváte případné překážky. Nejvíce vás tento týden potěší přátelé; je vhodná doba pro společenská setkání a obnovení kontaktů s lidmi, o nichž jste dlouho neslyšeli. V sociálních skupinách se dostáváte do vedení.

VÁHY – Nejraději byste byli zalezlí v klidu domova a věnovali se četbě nebo jiným tichým koníčkům. Někdo vás ale neustále vyrušuje a tahá ven. Nejste moc společenští ani komunikativní a občas budete dost nabručení. V práci nijak velké pokroky neučiníte, na druhé straně se ale nemusíte bát ani žádných selhání. Všechno zůstává při starém.

ŠTÍR – Na pracovišti se zřejmě něco zvrtne ve vztazích s kolegy a nebudete se tu cítit ve své kůži. Spíš vás bude všechno rozčilovat a budete mít pocit, že vaše práce nemá smysl ani budoucnost. Nicméně zastání najdete u rodinných příslušníků. Vaši nejbližší stojí při vás a dostanou vás ze špatné nálady. Proto jim věnujte většinu svého volného času.

STŘELEC – Máte plno zajímavých nápadů, které už jen čekají, až je zrealizujete. Díky dobrému aspektu Slunce byste na to měli mít dostatek energie. V práci by vám mělo všechno vycházet, takže se do ní neváhejte pustit s plným nasazením. Osobní vztahy ale tentokrát tak růžové nebudou, ačkoli se je za každou cenu snažíte udržet harmonické.

KOZOROH – Možná vám připadá, že jste ustrnuli na jednom místě a věci se nehýbou kupředu. Koloběh každodenních povinností vám nevyhovuje a čekáte na příležitost, jak z něho vybočit. Ta ale nepřijde sama od sebe, budete si ji muset najít nebo vytvořit sami. Chce to zapojit více nápaditosti a aktivity. Nebojte se vykročit za dávnými sny.

VODNÁŘ – Rozhodli jste se zalátat díry v partnerském vztahu a více stmelit rodinu. Plánujete společné akce a na pracovní záležitosti neberete tolik ohledů jako jindy. To vaši nejbližší určitě ocení a ze společně stráveného času si odnesete krásné vzpomínky i roztomilé fotografie do rodinného alba. O víkendu si dávejte pozor na falešné lidi.

RYBY – V těchto dnech jste k sobě citlivější a potřebujete hodně pozornosti ze strany druhých. Chvílemi můžete propadat pocitům, že vám lidé nerozumějí a dávají vám málo lásky. Je to však jenom vaše vnitřní domněnka, která nemá žádný racionální základ. Přestaňte kňourat a uvědomte si, jakou oporu ve svých blízkých doopravdy máte.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz