Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 21. – 27. září






 

Venuše přejde v polovině týdne do znamení Štíra a milostným vztahům přidá na vášnivosti. Jinak se na obloze oproti minulému týdnu nic moc nemění. Doba je nakloněna společenským reformám a pokroku, jelikož Uran v opozici na Saturn potlačuje konzervativní tendence.

 

BERAN – Měli byste se konečně vypořádat s minulostí a vymazat z telefonu kontakty na bývalé lásky. Také proberte domácnost a vyházejte nepotřebné krámy, i když k nim třeba máte citový vztah. Uděláte si tak místo na nové věci, které vaše bydlení oživí a zmodernizují. Období moc nepřeje sportovní činnosti, raději odpočívejte, buďte v klidu.

 

BÝK – Pohltily vás každodenní povinnosti, ale plníte je s trpělivostí. Máte dostatek energie a dokážete se práci věnovat naplno, není však jisté, jestli se v současném zaměstnání dostatečně realizujete. Jako byste před sebou neviděli žádnou zajímavou budoucnost ani možnost postupu. Alespoň ne takového, jaký byste si představovali.

 

BLÍŽENCI – Máte hodně fantazie a nápady na sebe nenechají dlouho čekat. Zpracujte je hned začerstva, dokud na ně máte náladu a nechybí vám nadšení. Planety přejí uměleckým aktivitám, ať už je vykonáváte profesionálně nebo amatérsky. V lásce vám stále přeje štěstí, dokážete najít společnou řeč a správně pochopit myšlenky druhého.

 

RAK – V práci se vám daří, aniž musíte vyvíjet přílišné úsilí. Jestliže si zachováte skromnost a nebudete se pracovními úspěchy příliš vychloubat, bude se vám dařit i v mezilidských vztazích. Věnujte však zvýšenou pozornost svému zdraví. Posilujte imunitu konzumací čerstvého ovoce a zeleniny a dodržujte pravidelný pitný režim.

 

LEV – Ačkoli v zaměstnání dřete a snažíte se o nejlepší výkony, smetanu slízne někdo jiný – jak to tak bývá, ten hloupější a línější. Budete trpět oprávněným pocitem křivdy, ale všechno si vynahradíte na domácí půdě. Doma nacházíte zastání i uznání a zapomenete na pracovní potíže. Na víkend si naplánujte rodinný výlet do přírody.

 

PANNA – S některými členy rodiny se dá těžko vyjít po dobrém, ale na vině nejsou jen oni. Také vy si tvrdohlavě stojíte za svým a diskuse je obtížná. Pro řešení důležitých rodinných záležitostí proto není vhodná doba, raději takticky vyčkejte na lepší okolnosti i náladu. V práci buďte mimořádně pozorní k detailu, zvláště, pracujete-li s daty a čísly.

 

VÁHY – Týden přeje tvorbě a rozvoji nových myšlenek, jen by to ještě chtělo trochu více průbojnosti při jejich prosazování. Doufáte, že si vás někdo všimne a vynese vaši práci vzhůru, ale taková osoba nespadne z nebe, tu musíte najít sami vlastním úsilím. V druhé polovině týdne dejte pozor na pomluvy, zvláště na takové, které ve vás mohou vzbudit žárlivost.

 

ŠTÍR – Okolnosti přejí pracovnímu vzestupu a získání prestižního postavení. Díky svému zápalu dosáhnete i dobrého finančního příjmu. Zároveň tady ale hrozí, že vás kariéra zcela pohltí a zanedbáte soukromý život. Zejména koncem týdne si může rodina stěžovat, že se jí vzdalujete a nechápete její potřeby. Buďte proto vnímavější.

 

STŘELEC – Ve svém okolí si získáváte sympatie milým a vstřícným vystupováním. Snadno navážete kontakty přátelské i milostné. Začínající podzim může působit trochu nostalgicky, ale díky hřejivým mezilidským vztahům jeho sladkobolnost hravě překonáte. Máte-li možnost vzít si dovolenou a vyjet na pár dnů na hory, určitě to udělejte.

 

KOZOROH – V tomto týdnu se ve vašem okolí mohou stávat podivné věci, nad kterými zůstane rozum stát. Ne že by vám snad na zahradě přistál létající talíř, spíš čekejte náhody a shody okolností, které vyústí v nečekané závěry. Také známí kolem vás se proměňují a ledaccos byste do nich vůbec neřekli. Doba se zkrátka mění a lidé s ní.

 

VODNÁŘ – V zaměstnání toho moc tento týden neuděláte, chybí vám vytrvalost, a navíc se nemůžete pořádně soustředit. Buďte obezřetní, pokud pracujete s čísly a penězi. Snadno se spletete a z malé chyby může vzejít velký problém. Více se bude dařit lidem se svobodným povoláním. Kdo vás tento týden opravdu potěší, budou kamarádi.

 

RYBY – Pouštíte se do rozličných aktivit, od kterých si slibujete vedlejší finanční příjem. Přes noc se z vás milionáři nestanou, ale jdete na to dobře a po několika pokusech a omylech se můžete dopracovat ke stabilnímu přivýdělku. Někteří méně podnikaví lidé z vašeho okolí to možná nechápou a dívají se na vás jako na blázny, ale vám je to jedno.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz