Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 23. – 29. června

 

Slunce s Venuší v Raku přeje upevňování rodinných vztahů a zvelebování domácnosti. Posílena je i obrazotvornost snílků a romantiků. Bez konfliktů se však tento týden neobejde; opozice Slunce s Plutem může přinést do vztahů větší či menší krize.

 

BERAN – Studenti mohou pocítit nový elán do učení a dotáhnout zkoušky do zdárného konce. Období obecně přeje plánování a intelektuálním aktivitám, ale neměli byste mít na sebe příliš vysoké nároky. Stanovte si reálné cíle a vyvarujte se pocitům nepřemožitelnosti. Také byste neměli rozházet všechny finanční rezervy, které máte.

BÝK – Intelektuální aktivity nejsou tento týden vaší parketou, do odborných diskusí se raději nepouštějte. Máte sice dobrý přehled a paměť vám také slouží, schází vám ale ta pravá vyjadřovací schopnost. Zaujmout nicméně můžete šarmem a příjemným vystupováním. Díky Slunci s Venuší v Raku si také užíváte dobrých mezilidských vztahů.

BLÍŽENCI – Zdá se, že jste se ponořili do studia a hltáte mraky nových informací. Moc přitom nevnímáte svět okolo a vaše polovička se chvílemi cítí osamělá. Měli byste si občas udělat pauzu a věnovat se svým blízkým. Nezapomínejte ani na své rodiče, zvláště pokud jste si v poslední době neudělali čas na to, abyste se za nimi jeli podívat.

RAK – Tento týden máte víc energie fyzické než duševní, přáno bude proto zejména lidem pracujícím manuálně. Můžete se také pustit do domácího kutilství a opravit všechny drobné závady, které vás doma už delší dobu obtěžují. Dávejte pozor na klepny, které se vám navážejí do soukromého života a chtějí vám jej znepříjemnit.

LEV – Jste-li nezadaní, měli byste vyrazit do společnosti a užívat si života. Snadno navazujete nové milostné kontakty, i když jejich základy nebudou vždy pevné. Kde vám však tento týden pokvete štěstí, budou vztahy pracovní. Těšíte se oblibě kolegů i nadřízených a dočkáte se díky tomu mnoha výhod. Práce vás tentokrát ani neunavuje.

PANNA – Na myšlení se tento týden nemůžete moc spoléhat, všechno vám dochází pomalu a drátky se vám v hlavě nespojují tak hladce jako jindy. Při studiích proto můžete mít trochu problémy. Zato se konečně dočkáte příjemných mezilidských vztahů a upevníte si partnerství. Vyražte na romantickou procházku a udělejte si hezký večer.

VÁHY – Zdá se vám, že si v práci s dosavadními zkušenostmi už nevystačíte. Potřebujete další studium a rozvoj, abyste udrželi krok s dobou a vyrovnali se konkurenci. Chce to více nápadů a vynalézavosti. Nespoléhejte se jen na sebe a spojte se s někým, kdo tyto nápady má. Nad novinkami přemýšlejte zvláště, pokud podnikáte.

ŠTÍR – Rozhodli jste se skoncovat se svým negativním postojem ke všemu a všem a opět se usmíváte na svět. Na pracovišti vytváříte pohodovou atmosféru a snažíte se stmelovat kolektiv. Doma vypínáte televizi a chcete s rodinou více komunikovat. Také se konečně odhodláte napsat přátelům, kterým to už dlouho dlužíte. Jen tak dál...

STŘELEC – Lidé okolo vás a jejich osudy se proměňují, a vy to nestíháte sledovat. S překvapením (a trochou žárlivosti) zjistíte, že vaše první láska je dávno vdaná a že největší loser ze střední školy rozjel úspěšné podnikání a topí se v penězích. Vyvarujte se pocitům ukřivděnosti, tak to už ve světě chodí a není na tom nic nespravedlivého.

KOZOROH – Dobře rozumíte společnosti okolo sebe a není vám lhostejné, jakým směrem se svět ubírá. Možná vás popadne chuť učinit něco prospěšného, věnovat se charitativní činnosti nebo podpořit společenské reformy. Dobře ale zvažte, k jakému uskupení se připojíte, abyste nemarnili čas a energii na podvodbých projektech.

VODNÁŘ – V tomto týdnu vám hrozí hádky, a to i s osobami, se kterými se nikdy nehádáte. Ačkoli to pro vás není zrovna typické, jste popudliví a vztahovační. Všechno si berete osobně a vyrážíte hned do boje, i když to není zcela nutné. Možná to vše pramení z toho, že poslední dobou hodně pracujete. Pomůže vám výlet do přírody a klid.

RYBY – V tomto týdnu mohou přijít dobré finanční příležitosti a ruku v ruce s nimi také posílení sebevědomí. Co se týče peněz, velice dobře vám to myslí a ozývá se ve vás až určitá mazanost. Jenže zatímco si mnete prsty, jak se penízky hromadí, někde se otevírá konflikt v mezilidských vztazích. Měli byste v sobě potlačit sklony k lakotě.

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz