Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 26. května – 1. června

 

Venuše se v tomto týdnu dostává do pěkného sextilu s Marsem a přeje navazování nových kontaktů, a to jak přátelských, tak milostných. O víkendu pak nastane všeobecně vlídná konstalace, které by se mělo využít k urovnání sporů a vyřešení nelehkých situací.

BERAN – Máte v sobě hodně energie a cítíte, že se toho od vás hodně očekává. Můžete projevit své skryté vlastnosti a uskutečnit věci, o kterých jste doposud jen snili. Přitom se ale obáváte možných překážek ještě dřív, než vyvstanou. Seberte odvahu a jděte za svým, nenechte se odradit ani vnitřními pochybami, ani pesimisty z řad druhých lidí.

BÝK – Jste pohrouženi do svých myšlenek a žijete trochu mimo reálný svět. Slova svých blízkých sotva vnímáte, a může tak docházet k mnohým nedorozuměním. Roztržitost vás potrápí také v práci. Máte sklon nevěnovat pozornost detailům a jednotlivé úkoly provádíte mechanicky. Ve vztazích pozor, po protějšku vám možná někdo pokukuje.

BLÍŽENCI – Tento týden se můžete dobře prosadit v profesním i společenském životě. Své myšlenky dokážete přesně formulovat a svými proslovy silně ovlivňujete druhé. Oplýváte sebejistotou a aktivně navazujete výhodné pracovní kontakty. Dařit by se mělo obzvlášť lidem pracujícím v oblasti zahraničního obchodu nebo turistického ruchu.

RAK – V tomto týdnu očekávejte milé zprávy. Záležitosti, které byly na nějakou dobu odsunuty k ledu, se konečně pohnou kupředu. Hvězdy přejí budování kariéry i rozvíjení nových přátelských vztahů, jen v oblasti lásky to bude ještě chvíli trvat, než se dočkáte naplnění ideálů. Úspěch zaznamenají zejména lidé věnující se intelektuální činnosti.

LEV – Máte v sobě hodně energie a týden pro vás může vyznít úspěšně, pokud ji použijete konstruktivně. Svědomitě vykonávejte svěřené pracovní úkoly a ve volném čase se oddávejte sportu nebo aspoň vycházkám. Nepouštějte se ale do náhlých nepromyšlených akcí a buďte opatrní při finančních transakcích. Neriskujte, nesázejte.

PANNA – Nebojte se uskutečnit své plány, i když vám připadají na váš vkus příliš odvážné. Uvažujete prakticky a máte šanci převést své nápady do praxe. V práci se odvažte více prosazovat, neztrácejte sebedůvěru. Zato v oblasti lásky a vztahů budete nuceni ustoupit do pozadí a dát druhému více prostoru k rozhodování i sebevyjádření.

VÁHY – Tento týden proto můžete být poněkud zmatení, protože narazíte na spoustu věcí i lidí, kterým nebudete schopni porozumět. Mělo by se vám všechno vysvětlovat po lopatě. Pro studium ani zaučování v novém zaměstnání není vhodná doba. V lásce vám nicméně přeje štěstí, i když občas nebudete vědět, co si o svém protějšku myslet.

ŠTÍR – Možná si stěžujete na rutinu, která ovládla vaši pracovní činnost. Práce vás moc nebaví, ale zato máte příležitost dotáhnout některé záležitosti do zdárného konce. V oblasti lásky to tentokrát není nijak slavné, máte pocit, jako by vaše pocity nikdo nebral vážně. Ze strany protějšku zřejmě potřebujete více pozornosti a pochopení.

STŘELEC – Tři planety v opozičním znamení ve vás mohou vyvolávat pocit, že je všechno vzhůru nohama. V mnoha ohledech je na vás vyvíjen velký tlak a je obtížné setrvat v zaběhaných kolejích. To, co je pro vás jindy hračkou, budete vnímat jako mimořádně obtížné. Snažte se proto spíše odpočívat a nic zásadního neřešit.

KOZOROH – Trochu bojujete se zachováním psychické stability, ale obecně by se vám mělo docela dařit. Otevírají se před vámi nové pracovní možnosti a úspěchy v tvůrčích aktivitách vám zvedají sebevědomí. Ve vztazích ale nic neuspěchejte, na nikoho netlačte. Všechno se poddá časem, bude to jen vyžadovat kapku trpělivosti.

VODNÁŘ – Rádi prezentujete své představy o tom, jak by měl vypadat tento svět, jak si mají být lidé rovni a každý má být tolerován. Zamyslete se však nad tím, zda se svých ideálů sami držíte a skutečně tolerujete odlišnosti druhých. Pokud od lidí vyžadujete, aby se chovali podle určitých pravidel, měli byste jim jít příkladem a chovat se tak sami.

RYBY – Okolnosti vás odsunují ze středu dění a stahujete se do světa svých myšlenek, úvah a plánů. V tomto období spíše hloubáte a sbíráte nové znalosti a zkušenosti, než že byste podnikli něco zásadního. Vaše snaha s každým dobře vycházet se může setkat s nepochopením ze strany lidí, kterým se zrovna nechce přistoupit na kompromis.

 

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz