Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 8. – 13. září


 

Merkur v konjunkci s Marsem a Venuší přeje intelektuálním aktivitám, živým diskusím a diplomatickým jednáním. Zejména lidé narození ve vzdušných a ohnivých znameních budou plni psychické energie a jejich projev bude duchaplný a vtipný. Koncem týdne pozor na neuvážená rozhodnutí.

 

BERAN – V zaměstnání snadno dosahujete svých cílů, ale dost se přitom vyčerpáváte. Nezapomínejte pořádně jíst, dodržovat pitný režim a dostatečně spát. Tento týden se vyhýbejte lidem, kteří mají tendenci zneužívat moc a manipulovat druhými. Povahy osob ve vašem okolí jsou různorodé a někteří lidé sledují své zájmy chůzí přes mrtvoly.

BÝK – Týden přeje lásce a mezilidským vztahům vůbec. Znenadání můžete potkat osobu s podobnými zájmy a milým charakterem, se kterou se budete cítit uvolněně. V příbuzenských sporech se osobně neangažujte, každý by vás chtěl na svou stranu a situaci by to jenom zhoršilo. Zachovejte si pozici nezávislého pozorovatele a diplomata.

BLÍŽENCI – Máte hodně elánu do práce a je tu možnost vyniknout v týmu, a to díky skvělým vyjadřovacím schopnostem. S kolegy i obchodními partnery umíte vyjít po dobrém, a přitom je přesvědčit o své pravdě. Přesto vám však něco brání v pracovním postupu. Jsou tu nepříjemné okolnosti, které v současné době nemůžete ovlivnit.

RAK – Rádi byste si vyhodili z kopýtka a zapomněli na starosti všedního dne. Možná vás k tomu vede romantická nálada vyvolaná příjemnými chvílemi strávenými s protějškem. Nezajímá vás, co bude zítra, žijete přítomností a hltáte život plnými doušky. V práci jste duchem nepřítomní a často zmatkujete, ale to je při vašem rozpoložení pochopitelné.

LEV – Víte, co chcete, a rázně za tím v těchto dnech kráčíte. Jen byste měli uvažovat více prakticky a najít si pro svou práci systém. Jinak hrozí, že investice převýší příjmy. Co ale přeje profesnímu vývoji, jsou mezilidské vztahy. Nadřízení vás podporují a kolegové vám rozumějí. Vaše komunikační schopnosti jsou teď velmi uspokojivé.

PANNA – Je tu šance dotáhnout do konce to, co jste před časem započali. Máte silnější vůli a není pro vás obtížné se na pracovišti prosadit. Více se ale bude dařit lidem pracujícím manuálně než intelektuálům. Ve slovním vyjádření nejste tentokrát přesní a chybějí vám pádné argumenty. Logika také pokulhává, zato ruce máte dost šikovné.

VÁHY – Necháváte věcem volný průběh a doufáte, že se všechno nějak vyvrbí. Umíte ledatak hodně povídat, ale žádné konkrétní kroky nepodnikáte. Hrozí tak, že iniciativu převezmou aktivnější lidé a vypálí vám rybník. Ve společnosti budete v těchto dnech dost oblíbení, hlavně díky svému smyslu pro humor. Každého dokážete rozveselit.

ŠTÍR – Pokud nepolevíte ve svém pracovním zápalu, můžete si finančně přilepšit. Peníze navíc se vám teď hodí více než kdy jindy, pomalu už hrozilo, že nezbude na vánoční dárky. Vztahy na pracovišti jsou zašmodrchané, s někým se můžete dost porafat. Zato doma si užíváte oázy klidu, s rodinou se cítíte uvolněně a prožíváte příjemné chvíle.

STŘELEC – Lákají vás nové obzory a nová dobrodružství. Je možné, že se nadchnete pro zcela jiný druh povolání, než jste dosud vykonávali, nebo si aspoň najdete neobvyklou zálibu. Dalekým cestám teď okolnosti moc nepřejí, což vás přirozeně mrzí, protože neradi sedíte na jednom místě. Do konce roku to ale budete muset vydržet.

KOZOROH – Rádi byste získali větší moc nad druhými a snažíte se svým kolegům organizovat práci. Setkáte se ale s dost zápornou reakcí a budete se muset stáhnout zpět do kouta. Vaše snahy po zavedení nových pořádků a systémů nenajdou pochopení ani doma. Chvílemi budete zřejmě dost zuřit, že u druhých ztrácíte autoritu a respekt.

VODNÁŘ – Týden přeje lásce a vztahům vůbec. Dobře působíte na lidi a umíte s nimi skvěle vycházet. Ve společnosti na sebe strhnete pozornost díky vtipným poznámkám a přirozenému kouzlu osobnosti. Máte šanci usmířit se s lidmi, se kterými jste byli v poslední době na nože. V práci nad vámi někdo drží ochrannou ruku, máte protekci.

RYBY – Tento týden můžete navázat výhodné známosti, které vám časem pomohou v dalším kariérním vývoji. Zatím však nedozrál čas na přímá jednání, nejprve si tyto osoby trochu oťukejte. Doma vládne klid, ale to jen proto, že o svých pocitech s nikým nemluvíte a problémy se dusí pod pokličkou. Je to zkrátka jen takové ticho před bouří.

 

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz