Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

ČTYŘI DNY, PĚT PÓDIÍ A PROGRAM PLNÝ HVĚZD SOUČASNÉ POPULÁRNÍ HUDBY – TO JE LETOŠNÍ JUBILEJNÍ 20. ROČNÍK FESTIVALU BENÁTSKÁ NOC 26. – 29. ČERVENCE. V PŘEDPRODEJI CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ VSTUPENKY DO ZÍTŘKA.

Legendární hudební festival Benátská noc završuje druhou dekádu své existence dobře namíchaným koncentrátem toho nejlepšího, co v tuto chvíli současná světová a tuzemská hudební scéna nabízí. Během čtyř dní si na své přijdou fanoušci Bryana Adamse, Sunrise Avenue, Emira Kusturici, Dana Landy, Jarka Nohavici, skupin Chinaski, Kabát či MIG 21, Anny K a mnoha, mnoha dalších (detailní přehled naleznete zde http://www.benatskanoc.cz/bands-2012/2) .

20. ročník Benátské noci se pro zlepšení komfortu všech návštěvníků letos přestěhoval do areálu Vestec v Liberci, který je nejen dobře dopravně dostupný, ale umožnil pořadatelům rozšířit hudební i doprovodný program. Pořadatelé postaví celkem pět podií, na kterých se vystřídá za čtyři dny úctyhodný počet účinkujících. Co všechno ještě čeká na návštěvníky festivalu, doplňuje ředitel Pavel Mikez:  „Věříme, že přestěhování festivalu do vesteckého areálu přinese příznivcům jenom pozitivní změny. Rozhodně se dočkají rozšíření poskytovaných služeb – rozroste se parkoviště, rozšíří toalety, zpestříme nabídku občerstvení, budou připraveny různé atrakce pro malé i větší. Podařilo se nám – podle mého názoru – připravit výjimečný hudební program, na který se všichni těšíme. Z ohlasů stálých návštěvníků festivalu máme jenom pozitivní reakce. Jediné, co budeme muset všichni oželet, je výhled a romantické prostředí městečka Malá Skála, které však důstojně nahradí pohled na Ještěd.“

Veškeré informace o programu (naleznete v příloze), stanovém městečku, místu pro karavany, otevíracích hodinách, dopravní přístupnosti atd. naleznete na webových stránkách festivalu www.benatskanoc.cz a www.facebook.com/benatskanoc.cz .

Nepropásněte možnost zakoupit si vstupenky v předprodejních sítích Ticketportal nebo Ticketart  za zvýhodněnou cenu do konce června:

celofestivalová vstupenka /bonus slov.večer/ 1.490,- CZK

vstupenka čtvrtek-slovenský večer                          399,- CZK

vstupenka pátek                                                            1.140,- CZK

vstupenka sobota                                                          1.040,- CZK

vstupenka neděle                                                             990,- CZK

VIP vstupenka /na 4 dny/                                           2.990,- CZK

 

Od 1. července zaplatíte za celofestivalovou vstupenku o 100,-Kč více – tedy 1590,-Kč.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz