Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

PRVNÍ KONCERT KLUBOVÉHO SPECIÁLU 2 SKUPINY CHINASKI UŽ 21.ŘÍJNA V LITOMYŠLI. ZÁVĚR TURNÉ BUDE PATŘIT TŘI VEČERY PO SOBĚ PRAŽSKÉMU LUCERNA MUSIC BARU.

První koncert Klubového speciálu 2 skupiny Chinaski bude v pátek 21.října v klubu Kotelna v Litomyšli. Turné má i preventivní poselství – bojuje proti požívání alkoholu za volantem, a proto se jeho podtitul nese ve znamení hesla „Chceš vidět i další náš koncert naživo? Je to na tobě!“. Návštěvníci každého z koncertů  si užijí nejen řádnou porci skvělé hudby, ale budou mít možnost u stánku BESIP dostat alkohol testery, reflexní prvky a letáky a hlavně si pomocí speciálních brýlí a hry vyzkoušet, jaké to je řídit pod vlivem alkoholu s 1,5 promile v krvi, což je hladina, při níž se mnozí považují téměř za střízlivé.

Chinaski odehrají průřez svojí tvorbou a uslyšíte i písničky, které na pódium nikdy nezazněly.  Závěr turné bude patřit pražskému Lucerna Music Baru, kde kapela odehraje tři koncerty v řadě za sebou –
6., 7. a 8. prosince. Přičemž ten prostřední, ve středu 7. prosince, bude opravdu extra speciální. Bude totiž tisící v pořadí, což je úctyhodné číslo.
Všichni zájemci o koncerty si mohou vstupenky pořídit v obvyklých předprodejích – veškeré informace jsou k dispozici na webu ZDE ,facebook  ZDE  a o projektu BESIP ( odkaz je ZDE).   
Kdo se nemůže dočkat, může si dát „malou ochutnávku Chinaski“ na televizní obrazovce 28. října, kde zahrají v rámci benefiční koncertu pro Linku bezpečí.
 
Zastávky Klubového speciálu 2 skupiny Chinaski:
21.10.    Litomyšl – klub Kotelna
22.10.    Jilemnice – klub Továrna
05.11.    Kadaň – klub Orfeus
11.11.    České Budějovice – klub Bazillika
12.11.   Zlín - klub Golem
18.11.    Jablonec nad Nisou – klub WOKO
9.11.      Herálec - klub
24.11.    Ostrava – klub Garage
03.12.    Krnov – Kofola klub
06.12.    Praha Lucerna Music Bar
07.12.    Praha Lucerna Music Bar
08.12.    Praha Lucerna Music Bar
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz