Kulturní informační server moonprojects.cz

ROZHOVORY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

REIKI VS MOON

Na Lesanku se moc těším, po dlouhé době parádní techno akce. Návštěvníci mě uvidí za gramcema a doufám, že i na tanečním parketu:-)

1 - AHOJ, JAK SE MÁŠ A CO DĚLÁŠ?
Ahoj, děkuji za optání, docela to jde. Musím teď odpočívat, od září mam zlomenou ruku z bruslí, takže toho teď moc nepodělám:-).

2 - JAKÝ JSI MĚL LÉTO A JAK SE TĚŠÍŠ NA ZIMNÍ OBDOBÍ?
Přes léto jsem se snažil hlavně jezdit na bruslích, což se mě právě v září zúročilo. Zimní období mám rád asi tak do Silvestra a pak se už těším na jaro. Je pravda, že je přes zimu spousta klubových akcí a to je fajn.

3 - BYL JSI V LÉTĚ NA NĚKTERÉM Z FESTIVALŮ? A POKUD ANO, NA JAKÉM A CO TĚ ZAUJALO?
Pravidelně jezdím na Svojšice a Shot gun. Letos byly bohužel tyto festivaly z různých důvodů zrušeny, takže jsem byl jen na Kunčicích a našem festu.

4 - V BRZKÉ DOBĚ BUDEŠ HRÁT NA LESANCE AKCI MOONTIME, JAK SE TĚŠÍŠ A CO OD TEBE MOHOU PŘÍPADNÍ NÁVŠTĚVNÍCI OČEKÁVAT?
Na Lesanku se moc těším, po dlouhé době parádní techno akce. Návštěvníci mě uvidí za gramcema a doufám, že i na tanečním parketu:-). Jinak zahraji podle času mého vystoupení minimal až svižné techno.

5 - CO BY DJ JSI ZNÁMÍ SVÝM HUDEBNÍM CÍTĚNÍM, VÝBĚREM ZAJÍMAVÝCH TRACKU, CO TĚ V POSLEDNÍ DOBĚ NA HUDEBNÍM POLI ZAUJALO?
Traktor kontroler S4. Nová možnost pro djs, kde se může více experimentovat se zvukem a mixováním. Z producentů jsem si za poslední dobu zamiloval The Adventa a Industrialyzera. Produkují hutné a taneční techno, tak jak to mám rád.

6 - JIRKO, JSI JEDNÍM Z POŘADATELŮ HUDEBNÍHO FESTIVALU SHOTING RANGE, LETOŠNÍ ROČNÍK BYL PODLE MÉHO DALŠÍM KROKEM VPŘED CO SE TÝČE HUDEBNÍHO OBSAZENÍ A CELÉHO FUNGOVÁNÍ TOHOTO FESTIVÁLKU, JAK VYPADÁ DALŠÍ ROČNÍK?
Se Zdendou už máme předběžně line up sestavenej a tváří se celkem dobře - ten line up:-). DJs, vybavení a vše další se odvíjí od velikosti dotace, takže se zatím čeká. Snažíme se lidem dát za málo peněz hodně muziky. Snad nám příští ročník už konečně vyjde, co se týče počasí, jediná věc, kterou bohužel nemůžem objednat.

7 - ZAPÁTREJ VE SVÉ MINULOSTI A PROZRAĎ NÁM NA KTERÉ NEJLEPŠÍ PARTY JSI HRÁL, KTERÁ V TOBĚ ZANECHALA DOBRÝ DOJEM?
Výborně jsem si zahrál a užil Hangáry asi 2006. A první neoficiální shooting range 2007, tenhle fesťáček se ještě konal na vrchlabské střelnici.

8 - CO SI VYBAVÍŠ POD JMÉNEM DJ KAISERSOZE?
Orion hall, pořádný techno a průkopnictví minimalu.

9 - MÁŠ NĚJAKÝ VZKAZ PRO NÁVŠTĚVNÍKY MOONTIME PARTY?
Nemam. Povíme a poslechneme si to na Lesance :-). Těším se!



Rád bych touto cestou ještě jednou poděkoval Jirkovi za poskytnutý rozhovor. díky! Moon

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz