Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

5 YEARS OF THERAPY SESSIONS CZ – ČESKÝ DUBSTEPOVÝ PRODUCENT CHIK NA BEATZ.CZ STAGI + LINEUP

Na druhé stagei Therapy Sessions CZ letos zazní směsice lámaných beatů v různém tempu - dubstep, breakbeat a samozřejmě DnB - liquid funk, disco DnB, ragga i jump up. Kdo si bude chtít oddychnout od hard & dark DnB nářezu, tady rozhodně nevychladne. Teď si posvítíme na jedno ze jmen a zároveň představíme zbytek lineupu Beatz.cz stage.

Chik (odkaz je ZDE), vlastním jménem Karel Průcha, je rodák z Klatov a mladý dubstepový producent. S vlastní tvorbou začal v roce 2007, jeho debutové album Different Sounds vyšlo v roce 2010 na labelu Bullet Time a některé tracky z něj zazněly na londýnském rádiu Rinse.fm. Jeho produkci můžete sledovat na českých labelech jako Elemental, io.lab a také na albu Bullet Time, kam si ho pozval MC Smack. Chik stále pracuje na svých současných projektech a před pár měsíci se dal také na deejayskou dráhu. Slyšet jste ho mohli třeba na českém Let It Roll Open Airu. Na Therapy Sessions CZ na Beatz.cz stagi zahraje v čase 23-00 hod, těšte se na dávku kvalitního dubstepu!

Jeho tvorbu sledujte ZDE

První hodina v lineupu patří dvojce Tubus vs. Bagheera, specialistům na liquid funk a deepoviny, ale také fajnšmekrům na poli neurofunku, takže kvalitní rozjezd máte zaručen. Po nich nastoupí dva členové Breakbeat Bandits, známí jihočeští DJ’s Martin Verhoven a Lukas Nightingale, kteří to rozsekají v pomalejších BPM hodnotách a následně zvolníme tempo ještě víc, s Chikem a jeho dávkou dubstepu, abychom následně akcelerovali za zvuk
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz