Kulturní informační server moonprojects.cz

ROZHOVORY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

DJANE SHIFTY vs MOON

1-    ZDRAVÍM, JAK SE MÁŠ?
Ahoj..mám se fajn,díky..hodně práce,školy a akcí..

2- DNE 27.7. VYSTOUPÍŠ NA OPEN AIR FESTIVALU SHOOTING RANGE, JAK SE TĚŠÍŠ? MŮŽEŠ SE PROSÍM PŘEDSTAVIT PŘÍPADNÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM FESTIVALU? CO OD TEBE MOHOU OČEKÁVAT..
Shifty C10 vznikla před 5lety. Přátelé z Trutnova založili sound systém Combain, v té době už mu bylo tuším minimálně 2roky a já jsem se po letech strávených po parties,objížděním různých klubů rozhodla,že bych mohla začít hrát. V té době už spousta známých hrálo,takže nebylo těžké se dostat k informacím. Začala jsem hrát drumandbass,(neuro,liquid,darkstep) a také hardtekno a někdy hradcore,který ted´již nehraju.


3- MÁME LÉTO A TAK SE NABÍZÍ I DALŠÍ OTÁZKA, KAM KROMĚ FESTIVALU SHOOTING RANGE SE JEŠTĚ CHYSTÁŠ, AŤ UŽ HRÁT NEBO JEN MRKNOUT?
Chystám se jet na Slovtek s Combain sound systémem,kde si chci zahrát a dále na Ozoru, tj. psytrancový festival v Madarsku.To mi zabere minimálně 2-3týdny cestování .

4- POCHÁZÍŠ Z TRUTNOVA, ALE JIŽ ŘADU LET ŽIJEŠ V PRAZE, JAK TY VNÍMÁŠ HUDEBNÍ SCÉNU V TĚCHTO DVOU MĚSTECH? POPŘÍPADĚ JAK VIDÍŠ TY SOUČASNOU DNB SCÉNU?
Podle mého názoru se česká dnb scéna hodně posunula..vzniklo spoustu nových sound systému a začínajících mladých djs. Já osobně mám ráda starší tracky,ale i některé nové remixy,nebo tracky mě baví.Myslím si,že v Trutnově není moc mladých nadšenců pro dnb,nebo zdaleka ne tolik jako těch co poslouchají tekno a jezdí na tyhle akce. V Praze se drží  dnb,stejně tak jako tekno akce.. jsou to dvě odlišné scény,ale většina djs, se znají a spolupracují.

5- JIŽ NĚJAKÝ ČAS SPOLUPRACUJEŠ S USKUPENÍM BASSISTAZ, VE KTERÉM JSOU I ZNÁMÁ JMÉNA JAKO BABE LN, KAN -JACCA A DALŠÍ. JAKÉ JE TO HRÁT A SPOLUPRACOVAT S TÍMTO PROJEKTEM?
Jsem ráda, že mě k sobě holky přibraly..BasSistaz založila djka Kanjacca a přizvala ostatní holky,mě jako poslední..máme skupinu,ve které se domlouváme na společných akcích a datumech,které nám vyhovují.každá z nás má známosti a to se hodí.

6- ZNÁM TĚ JIŽ DLOUHO A TAK SE MI NABÍZÍ I OTÁZKA, KAM AŽ HODLÁŠ DOJÍT?  MÁŠ NĚJAKOU PŘEDSTAVU, PŘÁNÍ A NEBO SEN SI SNĚKÝM ZAHRÁT, NEBO NĚKAM JET ZAHRÁT
Hehe..určitě chci pokračovat ve hraní,protože je to můj koníček. Balancuju ve dvou scénách,kdy na jedné straně jezdím na teknivaly,kam jezdím i hrát(Eastek 2009, Poltek2010,Slovtek2011,Rumuntek2011) a letos Slovtek a na druhé straně na festivaly,nebo hraní v klubech nebo po dnb parties..obojí mě to baví..
Určitě bych mě neurazila,kdybychsi jednou mohla zahrát v Londýně..:) a s kym?to by byl dlouhý výčet..

7- TVŮJ OBLÍBENÝ PRODUCENT, NEBO TRACK KTERÝ TĚ V POSLEDNÍ DOBĚ ZAUJAL?
Dost mě baví Audio..tracky jako Collision,Vigilante.. Noisia,Tebee-Calyx,Forbidden Society,Rido..atd..

8- A POSLEDNÍ OTÁZKA, NĚJAKÝ VZKAZ PRO NÁVŠTĚVNÍKY FESTIVALU SHOOTING RANGE, KTERÝ SE USKUTEČNÍ DNE 27.7.VE VRCHLABÍ?
Moc se na vás těším a doufám, že si to spolu náležitě užijeme,takže doražte!
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz