Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

EXKLUZIVNÍ LETÁK SVOJŠICE 2011 JDE DO OBĚHU!

Exkluzivní leták festivalu Svojšice 2011 zaručuje pro návštěvníky hned několik garancí, kde prvním důležitým předpokladem je mít ho s sebou při příjezdu na festival.

Exkluzivních letáků jsme dali do oběhu 80000, a každý z nich garantuje směnu u vstupu festivalu za barovou pásku. Dalších 20000 letáků jsme u nás schovali pro ty z Vás, kterým se nepoštěstí na leták v průběhu kampaně narazit. Můžete si o něj napsat na info@dcpromo.cz a my Vám ho obratem pošleme poštou!

K čemu je tedy dobré mít barovou pásku na festivalu Svojšice 2011? Ta jediná totiž zaručuje slevu až 20,- Kč na každý objednaný drink dle Vašeho vlastního výběru po celou noc. Pokud tedy, čistě hypoteticky, objednáte pět drinků, tak jste na slevě 100,- Kč a to se rozhodně vyplatí!


Soutěž navíc
Exkluzivní leták Svojšic navíc přináší i další bonus v podobě možnosti vyhrát jednu z velmi atraktivních cen festivalové tomboly. Stačí jen před výměnou za barovou pásku vyplnit základní údaje na zadní straně letáku a jste ve hře! Jména výherců budou následně během noci průběžně zveřejňována na videoprojekcích a na info stánku.

K letáku vstupenku
Slibovali jsme hodně muziky za málo peněz a to na letošních Svojšicích bude platit dvojnásob. První vlna předprodeje v síti Ticketportal zaručovala do konce května cenu 300,- Kč a pokud jste vstupenky za tuhle cenu nestihli pořídit, tak nezoufejte.
Do 23. června máte možnost koupit lístky v předprodeji za stále solidních 350,- Kč.
350,- Kč = 7 zahraničních djs, kvalitní domácí support a legendární festivalový areál uprostřed přírody!

Relax
Léto je synonymem pro stanování a kamping všeobecně, proto neváhejte vzít s sebou stany a celty, ve kterých se budete moct ubytovat ve stanovém městečku zcela zdarma. Pro náročnější je v okolí Svojšic a Pardubic dostatek dalších možností ubytování pro případ, že nechcete ráno cestovat rovnou domů.

Kompletní novinky a informace naleznete na www.svojsice.cz a neváhejte se k nám přidat i na Facebooku, ať máte veškeré info z první ruky.

SVOJŠICE 2011
OPEN AIR MUSIC FESTIVAL
Pátek 24. června 2011, start v 19.00
Přirodní festivalový Areál Svojšice u Pardubic

Předprodej vstupenek v síti Ticketportal ( www.ticketportal.cz )
350,- Kč do 23. června
400,- Kč na místě
Ubytování ve stanovém městečku je ZDARMA!

Techno main stage:
Sébastien Léger (fr), CJ Bolland (be/uk), Technasia (fr), Luke Sun (de), Toky (sk),
Boss (sk), Džejár aka Roger Venzent, Kaisersoze, E-Lite in energy open set

Shadowbox & Roxy drumandbass stage:
TeeBee (nor), 2k, Deadly Viperz (akira & anakin), Danoo, Sweg, Panorama

Studio 54 Helsinki Vodka house stage:
Chris Sadler, Enrico, Tommy Rogers, Eagle, Miquel, Béda, Finidi
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz