Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

SUNFLOWER CARAVAN, DRAMATIKZ A SUBSTANCE D - TŘI NOVÁ JMÉNA OPEN AIR FESTIVALU PRO TENTO TÝDEN

Plakát Open Air Festivalu možná bude muset zvětšit svůj formát. Každý týden teď totiž na něj přibývají nová a nová jména - tentokrát jde o trojku našláplých českých projektů, které se zahrají na Red Bull Tourbusu.

Sunflower Caravan jsou se svým obrovským talentem kapelou, která má rozhodně našlápnuto za české hranice. Kromě nominací a hudebních ocenění (Filer, Rock&Pop, Anděl...) si tahle trojka střihla koncertní turné po celé Evropě. Sunflower Caravan si zahráli i v irském Dublinu na pozvání Glena Hansharda.

Naopak parta Dramatikz se drží českého prostředí i jazyka, jejich hiphopovou přidrzlost nejlépe reprezentuje současné album Morfium, které přijedou představit i do Panenského Týnce.

Do třetice tentokrát přibylo další DJské jméno - Substance D je hudební projekt, založený trojicí Dave, Duff a Tamagotchi. Jejich electro & dirty house bude jistě kvalitní předkrm před vystoupením DJ A Skillz, britského turntablisty, který bude jednou z hvězd festivalu. Zatímco seznam interpretů stále roste, cena ještě několik dní zůstává. V

stupenku za 990 Kč seženou fanoušci ještě do 10. června, poté její cena poroste - prozatím na 1090 Kč. V rámci výhody 1 + 1 vstupenka zdarma si členové O2 Extra Klubu vychutnají celý třídenní program už za 495 Kč, pokud tedy lístky nakoupí do 10. 6. Poté už bude jedna vstupenka v rámci akce 1 + 1 zdarma v přepočtu za 545 Kč.

Blíží se odhalení headlinera i další stage
Open Air Festival rozhodně ještě neodkryl všechny trumfy. “V průběhu června budeme odhalovat ještě Axe stage a jejího headilnera,” říká manažerka festivalu Marie Marková. Ve festivalovém městě samozřejmě nemůže chybět “sexy myčka lidí”, tedy Axe sprcha se sličnými hosteskami v bikinách. Kromě Axe scény čeká majitele vstupenek ještě další řada jmén i na jiných pódiích. “Protože velké kapely jsme řekli téměř všechny najednou, teď si chceme dát načas s nočním programem, včetně DJs,” vysvětluje Marie.

Open Air Festival opět zve na večírek
Ačkoliv za venkovní teploty by se léto jistě stydět nemuselo, v kalendáři přeci jen ještě několik listů otočíme, než nastane 11. - 13. srpna, tedy konání Open Air Festivalu. Pro zkrácení čekání zve Open Air Festival na Original mejdan do pražského klubu Roxy. Tenhle večírek je vlastně otevřením festivalové sezóny letošního roku a těšit se můžete na jména jako Kapitán demo, I Like You Hysteric, Jaro Cossiga a další. Vstupenky na akci můžete vyhrát na stránkách ZDE v sekci soutěž.

Think Big - pomožte na svět novým nápadům
Štve vás něco ve vašem okolí? Chybí vám rampa pro skate, nebo klub, kde se můžete scházet..? Máte dobrý nápad, ale chybí partner? Odpověď pro vás zazní v anglickém sousloví Think Big. Think Big je projekt Nadace O2, který pomáhá lidem ve věku od 13 do 26 let realizovat jejich nápady. Kromě finanční podpory až 90 tisíc korun poskytne vybraným projektům technické a telekomunikační vybavení od O2, vzdělávání a podporu mentora při realizaci. Více informací najdete na stránkách ZDE A jestli se chcete inspirovat a naladit na vlnu “velkých myšlenek”, můžete se zúčastnit Think Big Party, která se uskuteční 2. června v PM Clubu od 18 hodin. Vstupné není, stačí se registrovat na webu Think Big. Těšit se můžete na Navigators a BeatBurgerBand.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz