Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

TŘETÍ ROČNÍK PODKRKONOŠSKÉHO FESTIVALU SHOOTING RANGE LÁKÁ NA 12 DJS

V sobotu 16. července 2011 propukne na fotbalovém stadionu ve Vrchlabí další ročník SHOOTING RANGE - jediného pravidelného open air festivalu elektronické hudby v Podkrkonoší. Hlavní stage bude patřit především drum and bassu v podání Philipa TBC i dalších DJs. Na druhé scéně vystoupí Roman Rai, hudební projekt The Clang (Trancegate & Clara Bailar) a Vasquez za podpory rezidentů Reikiho, Malich aka Mr.Z.X. a Moona. Sestava 12 DJs na dvou podiích, atraktivní prostředí, mnoho žánrů elektronické hudby, přijatelné ceny na barech, nízké vstupné a létající talíř zdarma pro prvních 50 návštěvníků, to jsou hlavní lákadla třetího ročníku open air festivalu elektronické hudby SHOOTING RANGE.

Na hlavní stage plné zlámaných beatů vás přijede rozřádit Philip TBC, Okan, Tactical, Neuronic a Petronn. Pravou festivalovou atmosféru druhé stage rozpumpuje Roman Rai, The Clang (Trancegate & Clara Bailar), Vasquez, Moon a samozřejmě i pořadatelé akce Reiki a Malich aka Mr.Z.X.

Letní podkrkonošskou pohodu si užijete i u klobásy z udírny v odpočinkové zóně. Nainstalované stany všem zaručí dobrou zábavu i za horšího počasí. Areál také nabídne vlastní velké bezplatné parkoviště.

Vstupné do 22:00 hod. - 99 Kč, vstupné od 22:00 hod. - 139 Kč
Areál otevřen od 18:00 hod., start 19:00 hod.
12 DJs na 2 podiích: Philip TBC, Roman Rai, The Clang (Trancegate & Clara Bailar), Vasquez, Okan, Tactical, Reiki a Malich aka Mr.Z.X., Neuronic, Petronn, Moon
50 prvních návštěvníků získá létající talíř frisbee zdarma

Odkaz na informace je ZDE
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz