Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 23. února - 1. března














 

Venuše v Beranu podporuje společenské aktivity a navazování nových kontaktů. Stále se drží v dobrém aspektu na planety ve Vodnáři, a tak pokračuje období klidných mezilidských vztahů a vlídné komunikace. V zaměstnání se ke slovu dostávají lidé, kteří se doposud schovávali v koutě.

 

BERAN – Problémy, které se tento týden vynoří, budou drobného rázu. Může se vyskytnout pár nepříjemných záležitostí, které vás zdrží v práci déle, než je obvyklé. Nejspíš budete unavení a nebude vám moc do řeči. Naštěstí máte plnou oporu ve svém protějšku a blízkých přátelích, kteří vás pochopí a mohou vám s ledasčím pomoci.

 

BÝK – Potíže v milostných záležitostech se hned tak nerozlousknou. Možná máte přílišná očekávání a představujete si romantický vývoj, jaký známe z pohádek. Realita je ale šedivější a nabádá vás, abyste se drželi při zemi. Tento týden máte nicméně hodně energie pro pracovní záležitosti a zřejmě vás také čeká veselé společenské setkání.

 

BLÍŽENCI – Koncem týdne se můžete dočkat pracovního úspěchu, a to díky dobrým společenským kontaktům, které jste si vytvořili v minulosti. V kariéře vám mohou pomoci i věrní přátelé. Konstalace je vhodná pro začátek spolupráce s novým obchodním partnerem, ale i pro týmovou práci obecně. Hrozí ale dohady kvůli investovaným penězům.

 

RAK – Milostné záležitosti se obrátí k lepšímu, ale v práci žádné extra výkony zřejmě nepodáte. Zaměřte se proto na osobní život - užívejte si klidu domova, rozvíjejte své vztahy s blízkými, udobřete se s rozhádanými přáteli. V zaměstnání se nepouštějte do ničeho složitého, nedělejte závažná rozhodnutí. Lépe vám půjde práce o samotě než v týmu.

 

LEV – Zaměřili jste se na budování kariéry a vydělávání peněz a milostný život jde trochu stranou – zdá se, jako byste s ním nyní nebyli stoprocentně spokojeni. Možná je to tím, že máte spoustu vlastních plánů a snů, které chcete zrealizovat, a na společné aktivity s protějškem nezbývá mnoho času. Jdete si vlastní cestou a nekoukáte okolo.

 

PANNA – Nezadaní mají tento týden skvělou příležitost dát se s někým dohromady a zadaní by mohli svému vztahu dodat novou jiskru. Počátkem týdne budete mít posílenou intuici, ale zároveň můžete být hodně citliví, až přecitlivělí – dotkne se vás každá maličkost. Neberte si všechno osobně, lidé v okolí vám nechtějí záměrně ublížit.

 

VÁHY – Profesní vývoj postupuje velmi dynamicky, i když vyžaduje hodně zápalu, energie i času. Jste pohlceni pracovním kolotočem, z něhož není úniku. Těžko říci, jestli na konci týdne pocítíte uspokojení a pocit seberealizace, nebo jen vyčerpání. Vysoké pracovní nasazení neprospívá vašemu zdraví ani rodinnému životu. Ale kariéru vám to nakopne.

 

ŠTÍR – Vaše city nejsou v tyto dny nijak stabilní, snadno se pro někoho nadchnete a rychle ho zase opustíte. Máte sklony ke snění a platonickým vztahům, které zůstanou nenaplněny. Realista by však řekl, že nevíte, co chcete. V práci se vám nedostává dobrých příležitostí, a tak vývoj stagnuje a nemůžete ukázat, jaké nadání ve vás vězí.

 

STŘELEC – Tento týden raději na sebe neberte odpovědnost za firemní peníze a závažné transakce neprovádějte ani s penězi vlastními. Nemáte šťastnou ruku v investicích a snadno může dojít ke ztrátám. Na druhé straně jste v dobrém rozpoložení pro intelektuální a tvůrčí práci. Máte-li v této oblasti nějaké ambice, můžete je nyní naplnit.

 

KOZOROH – Vaše síla spočívá v posílené energii a silném pracovním nasazení. Nic ale nebude jednoduché, spíš čekejte nečekané komplikace. Ani v lásce vám zrovna pšenka nekvete, chvílemi ani netušíte, kde váš protějšek zrovna pobíhá. Dobře se budete cítit doma s knihou a oblíbenou hudbou. Může vás však pohltit i rozmanitý svět internetu.

 

VODNÁŘ – Zdá se, že vašemu intimnímu vztahu někdo nepřeje. Kdosi z rodiny nebo blízkých přátel si na váš protějšek zasedl a nemá pro něj dobrého slova. Není to fér, protože jde přeci o váš vztah a váš život. Naštěstí jste dostatečně nezávislí a nenecháte si do partnerství mluvit. V práci to bude tentokrát jak na houpačce, jednou budete nahoře, podruhé dole.

 

RYBY – Můžete očekávat dobré finanční příjmy, se kterými jste původně ani nepočítali. Nějaké peníze mohou přijít ze společných rodinných investic, významnou podporu můžete získat i ze strany svého partnera. Tento týden by měl být navíc příjemný, co se týče milostných vztahů a intimního života. Hodně času proto věnujte milované osobě.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz