Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - VŠEOBECNÉ ČLÁNKY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

CRISTIAN VARELA: APOKALYPSU BERU JAKO AKCI PODZIMU!

Člověk, který má titul nejlepšího techno DJe světa a přitom nemá žádné hvězdné manýry, pracuje a cestuje celé léto v jednom kuse a stojí za slavným labelem Pornographic – to je Cristian Varela – muž, který svou skromností a pílí dobil technosvět!


1- JAKÉ MĚL LÉTO CHRISTIAN VARELA?
Non-stop! Byl jsem extrémně pracovně vytížený. Letní čas je pro mě vždy nejnáročnější, protože hraji skoro každý den a do toho se musím starat o chod labelu, kanceláře a samozřejmě taky studia.
Odměnou jsou ale samozřejmě nepřekonatelné zážitky s mými přáteli na akcích po celém světě. Letos jsem si nejvíc užil hraní na Dance Valley, Monegros, Rock In Rio, Creamfields, Global Gathering a už teď se moc těším na Apokalypsu, kterou beru jako akci podzimu! ;-)


2- JAKÁ JE PODLE TEBE ŠPANĚLSKÁ TANEČNÍ SCÉNA?
Záleží na lokalitě, ale celkově se teď ve Španělsku hraje hlavně tech-house okolo 128 BPM, což není špatný, protože to má blízko ke groovy technu, které já prostě miluju!


3- HRANÍ SKORO KAŽDÝ DEN MUSÍ DÁT ZABRAT TVÝM UŠNÍM BUBÍNKŮM… CHRÁNÍŠ SI NĚJAK SLUCH?

Bffff… ne… bohužel. Vím, že bych měl, ale nedělám to.


4- MŮŽEŠ SE PYŠNIT CENOU THE BEST TECHNO DJ IN THE WORLD, STEJNĚ JAKO CARL COX, RICHIE HAWTIN NEBO SVEN VATH. V ČEM OSOBNĚ VIDÍŠ TAJEMSTVÍ TVÉHO ÚSPĚCHU A JAK SE CÍTÍŠ MEZI PLEJÁDOU TAKOVÝCH JMEN?

Nejspíš za to může můj perfekcionismus, který mě pořád žene kupředu, ve snaze zdokonalovat se. Hraji od roku 1991 a pořád na sobě tvrdě makám a myslím si, že pánové jako jsou Carl Cox, Richie Hawtin nebo Sven Vath jsou na tom úplně stejně ;-)


5- UŽ JSI NĚKDY ZKUSIL TYPICKOU ČESKOU KUCHYNI NEBO DRINK?

Ne, ale opravdu bych moc chtěl, tak snad se mi to při návštěvě Brna podaří! Prosím!


Videozdravice je ZDE.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz