Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

CZECHPOINT AOF 2011: AKCE NA VSTUPENKY

Druhý ročník festivalu CzechPoint je už téměř za dveřmi a ještě než vám během příštího týdne přineseme kompletní rekapitulaci před akcí a časový line up, upozorníme vás na dvě probíhající speciální akce na vstupenky. Pokud se tedy chystáte příští víkend 26. – 28. 8. do kempu Věšín u Příbrami vyrazit a chcete nějako tu kačku ušetřit, čtěte dále v článku.

Více info:
Akce č. 1 – „Oslav narozeniny na CzechPointu“
Přijeď oslavit své narozeniny na CzechPoint. Pokud v týdnu konání festivalu, tj. od pondělí 22.8 do neděle 28.8. máš narozeniny a prokážeš nám to předložením platného průkazu totožnosti, máš od nás dárek v podobě vstupenky za polovinu běžné ceny na místě, tj. 1 den za 75 Kč, 2 dny za 125 Kč :-)

Akce č. 2. – „4+1 ZDARMA pro řidiče“
Tato akce je určena pro ty z vás, kteří byste se na CzechPoint chtěli přijet podívat, ale nemáte se do Věšína jak dostat, příp. se vám prostě jen nechce takovou dálku cestovat sockou. Oslovte svého „mobilního“ kamaráda, ať vás k nám odveze a nabídněte mu za to dvoudenní vstupenku ZDARMA!

Akce platí až do čtvrtka 25.8. včetně a technicky ji zajišťuje společnost Ticketstream.cz.

Cena celého balíčku vstupenek je 800 Kč (+ poplatky)

Možnosti objednání vstupenek:
1) Při platbě a vyzvednutí na pobočce Ticketstream - zadejte do objednávky 5 ks vstupenek, poté zašlete na info@ticketstream.cz e-mail s žádostí o změnu ceny na "Akce 4+1 ZDARMA pro řidiče - CzechPoint OAF 2011" a při převzetí vstupenek po vás bude vyžadována částka pouze 800 Kč.

2) Při platbě on-line kartou či převodem - zadejte vždy 4 ks vstupenek a zaplaťte částku 800 Kč. Po vytvoření objednávky zašlete ihned na info@ticketstream.cz e-mail s infem, že se jedná o objednávku v rámci "Akce 4+1 ZDARMA pro řidiče - CzechPoint OAF 2011" a pracovník pobočky Ticketstream vám automaticky umožní vytisknutí celkem 5 ks vstupenek.

V obou případech vám bude na váš e-mail zasláno pracovníkem pobočky Ticketstream potvrzení o přijetí požadavku na změnu, reps. upřesnění objednávky.

Abychom si na místě ověřili, že se jedná skutečně o vstupenky objednané v rámci této akce, budeme po vašem příjezdu u kasy kontrolovat, zda-li přijelo všech 5 osob společně jedním autem a vstupenky budou mít pět po sobě jdoucích čísel. Pokud tomu tak nebude, nebude pátá vstupenka uznána jako platná a budeme vyžadovat její doplacení!

Závěrem připomínáme, že stále si také můžete o volné vstupenky zasoutěžit v několika probíhajících soutěžích, příp. využít možnost standardního předprodeje prostřednictvím společnosti Ticketstream.cz.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz