Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

DVD Z HIP HOP KEMPU 2011 JE KONEČNĚ TADY!

Pojďte si připomenout hiphopovou událost sezóny 2011!  Právě teď vychází DVD mapující energický koktejl desátých narozenin Hip Hop Kempu. Za 180 korun si můžete připomenout to nejlepší, co se událo na stagích i za nimi.

DVD obsahuje kromě traileru taky originální dokument z celého festivalu – od záběrů z Festivalparku až po neortodoxní rozhovory s účinkujícími, za kterými stojí C.Monts. Dozvíte se také zákulisní informace z příprav fenoménu jménem Hip Hop Kemp. Na DVD najdete fotky, ale hlavně rozhovory s hvězdami jako Method Man & Redman, Pharaone Monch, M.O.P., DJ Vadim, P.S.H., Prago Union nebo Chobotnica. Všichni přidávají krom postřehů z roku 2011 vzpomínky na svoje první ročníky. Užít si můžete samozřejmě i nejsilnější koncertní momenty s neopakovatelnou atmosférou.  DVD vychází s českými, anglickými a polskými titulky. Koupíte v obchodech Queens (Praha, Brno, Ostrava), Ikonik, Represent, Growshop a online na queens.cz, represhop.eu a growshop.cz.

DVD z Hip Hop Kempu 2011 přichází v době usilovných příprav na další ročník. Oddaní hiphopeři si už v tuto dobu mohou koupit lístky na srpen 2012. Běžný vstup stojí momentálně 1100 Kč, VIP vstup je za 2300 Kč a až do konce ledna si můžete ve speciální akci koupit limitované balíčky 5 lístků po 800 Kč.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz