Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

NOVÁ SÉRIE MEJDANŮ MADNESS V KLUBU MÁNES

Už Vás trochu unavuje steerotyp pátečního rozhodování, kdy si vybíráte mezi nabídkou mejdanů ve zhruba pěti profláknutých klubech v Praze? Svůj chtíč vyřádit se, můžete už brzo ukájet v neokoukaným a velice dobře dostupným prostoru klubu Mánes. Zástupci pražských partiček příznivců zlomených beatů – Bass Beast a Basetix Unity, zde pro Vás připravili novou sérii akcí pod názvem Madness. Na těchto partys se budou objevovat djs, představující různé odnože celého spektra drumandbassu a raggajunglu.

Klub Mánes se nachází přímo v centru Prahy a nepatří mezi klasické „podpovrchové“ kluby, na které jsme zvyklý. Krom velkého „pařplacu“ a spoustu míst k sezení s celkovou kapacitou kolem pěti set lidí, nabízí netradičně krásný výhled přímo do beden na pražské nábřeží Vltavy. Zároveň patří mezi prostory, kde téměř neexistují žádné limity ohledně hladiny zvuku, takže se těšte na nářez až do ranních hodin z příjemně hrajícího zvukového aparátu!

První Madness party proběhne 6.3.2009. Zde si mimojiné společně zahraje kompletní sestava osvědčené bandy Bass Beast, jejíž jméno se objevuje na scéně již téměř 10 let a djs ze soundsystemu Basetix Unity. Během večera s nimi budou zatápět jejich MCs – MC Jacob působící také v kapele Skyline a MC Dawe, kterého můžete vídat i s kapelou Basta Fidel. Hostem bude Cocoman se svým raggajunglovým projektem Cocojammin, což znamená - spousta dubplatů, raritních desek a pecek z české raggajunglové kuchyně...a Yukimura působící v projektu Roots´n´Future.

Do Mánesa můžete zavítat od 20:00, vstupné bude do 22:00 pouhých 50kč a po desáté hodině se cena zvýší na příjemných 80 korun. Další informace o této akci a sérii mejdanů Madness hledejte na stránkách odkaz je ZDE.

název akce: Madness
datum a start: 6. 3. 2009, 20:00
místo: Praha, klub Mánes, Masarykovo nábřeží 250, Praha 1
vstup 50 Kč do 22:00 / 80 Kč poté
info: ZDE

Zahrají DJs:
Bass Beast (DJs: Rich, Basstien, MC Jacob)
Basetix Unity (DJs: Anus, Medis, Rolník, MC Dawe)
Yukimura (Roots´n´Future)
Cocojammin

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz