Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

KDO ZAHRAJE S PAULEM VAN DYKEM?

V polovině června do Brna zavítá po celém světě lépe známý dj a producent Paul van Dyk. Jeho vystoupení na legendární party Citadela, kterou tentokrát hostí nově zrekonstruovaná Kajot Aréna (dřívější Hala Rondo), bude jednou ze zastávek Evolution World Tour 2012. Kdo se v rámci tohoto večera nabitého kvalitní elektronickou hudbou představí?

Mnozí z clubberů již tuší, že Paul van Dyka na vystoupeních v Česku obvykle doprovází jeho tuzemský dlouholetý spolupracovník Michael Burian, který se například v loňském roce představil v Miami s 30ti členým orchestrem. Zde se můžete podívat na ukázku: ZDE Ovšem komu by to bylo málo, tentokrát dostane Buriany rovnou dva – totiž duo Burian & Burian LivePA. Projekt tvoří jeden z nejvyhledávanějších českých DJs Michael Burian a jeho kolega ze Slovenska Robert Burian. V rámci této spolupráce vznikl např. remix singlu „Odlesk tvůj“ znovuobnovené skupiny Oceán a koncem loňského roku představili svůj společný track „Reunion“, který byl vydán na Michaelově labelu Bohemian Recordings. Ukázky si můžete poslechnout ZDE.

Program doplní královna českého djingu Lucca, která úspěšně kombinuje roli matky a DJky. Vydala skladbu „Japan Sugar“, jejíž videoklip byl nominován v kategorii klip roku MTV v anketě Český slavík, v létě si zahrála s Carlem Coxem na párty k 10.výročí jeho nocí v klubu Space na Ibize a její diář je  už opět nabitý jako dřív. Lucca sound můžete nasát ZDE.

Další dámou, která na Citadele roztočí gramofony, je Míša Salačová. Míša si na rozdíl od Luccy za mixpult odskočí jen příležitostně, většinu času totiž věnuje svému dvouletému synkovi. Brněnský trojlístek doplní Elio, DJ ze stáje klubu Mersey, designér, grafik, dekoratér a milovník kvalitní house music.

Jako speciální host se představí DJ Beatnut, který bude ve svých 24 letech  nejmladším účinkujícím na červnové Citadele. Nenechte se však mýlit – tento mladíček si už zahrál ve víc než 200 klubech po celém světě a získal respekt nejen ve svém rodném Německu i na poli mezinárodním. V roce 2006 zvítězil v soutěži Corona German DJ Championship a vicemistrem v Corona World DJ Championship. Je ovlivněn mnoha styly, v jeho setech najdete house, electro, urban i disco a inspirovat se nechává umělci jako Afrojack, Laidback Luke, Martin Solveig, Fedde Le Grand, Axwell a mnoha dalšími.
Promovideo Beatnut : ZDE

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal aktuálně v ceně 599,- za základní vstupenku, 999,- VIP a 2499,- VIP DELUXE.
Video Paul van Dyk Evolution Tour 2012 : ZDE


Paul van Dyk
Místo: Brno, Kajot Arena
Konání: 15.6.2012 od 18:00
Vstupenky: Ticketportal (www.ticketportal.cz)
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz