Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

MIRO ŽBIRKA OSLAVÍ 60. NAROZENINY JEDINÝM LETOŠNÍM VELKÝM KONCERTEM V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ 8. LISTOPADU NAZVANÝM PŘÍZNAČNĚ – MIRO ŽBIRKA „HAPPY BIRTHDAY“. VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI UŽ OD 11. DUBNA...

Legenda československé populární hudby Miro Žbirka bude slavit! Připravuje se na jediný letošní velký a hlavně unikátní koncert v Čechách – ve čtvrtek 8. listopadu v pražské O2 areně.

Vstupenky lze zakoupit už od 11. dubna v předprodejní síti ZDE a na terminálech Sazky.Časným zahájením předprodeje vycházejí pořadatelé vstříc všem jeho příznivcům. Loňské podzimní čtyři koncerty se symfonickým orchestrem byly dlouho dopředu beznadějně vyprodány a tak ti, kdo nebudou příliš dlouho otálet s koupí, mají šanci vidět na živo nejen několikanásobného držitele českých a slovenských Slavíků, ale i jeho hosty.

Ti však zůstávají zatím neprozrazeni, budou narozeninovým překvapením. Prozradit však už snad můžeme, že půjde o koncert plný Žbirkových hitů v aranžích pro symfonický orchestr, ale i v rockové či akustické verzi. Miro Žbirka během června stihne americké turné – zahraje ve městech Hightstown (8.6.), New York (9.6.), Boston (10.6.) a Washington D.C. (12.6.). Tím však letošní proud oslav a dárků fanouškům a sobě samému nekončí, čeká na nás spousta překvapení a novinek….sledujte webové stránky a facebook Mira Žbirky. Veškeré pravidelně aktualizované informace včetně naplánovaných koncertů naleznete na webu a ZDE .  

MIRO ŽBIRKA, Happy Birthday, 8. 11. 2012 20:00 O2 arena Praha Vstupenky jsou v prodeji na terminálech SAZKA od středy 11. dubna , předchozí rezervace je možná ZDE .
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz