Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

POSLEDNÍCH KONCERTY ZÁVĚREČNÉHO KLUBOVÉHO SPECIÁLU 2 SKUPINY CHINASKI V LUCERNA MUSIC BARU (6.,7. A 8.12.) SE BLÍŽÍ! JEDEN Z KONCERTŮ BUDE JUBILEJNÍ TISÍCÍ (7.12.).

Klubový speciál 2 skupiny Chinaski se blíží ke konci. Všechny koncerty, které kapela odehrála, se těšily výjimečnému zájmu fanoušků. Podzimní turné zakončí tři po sobě jdoucí koncerty v pražském Lucerna Music Baru. Koncert naplánovaný na 7. prosince bude však naprosto unikátní. Půjde totiž o 1000. koncert v historii skupiny Chinaski s opravdu speciálním hudebním setem, propojujícím osobnosti, jež prošli kapelou během celé doby existence a vybraní hosté.

Těšit se můžete například na Radima Hladíka, Adama Stivína, Michala Dvořáka, Zuzanu Norisovou, Karla Heřmana a další. Smutní nemusí být ani ti, mající vstupenky na koncert 999. na 6. prosince a na koncert 1001. na 8. prosince. Kapela jim vzkazuje: „ Přijďte a uvidíte nás naživo.  Budeme hrát víc než dvě hodiny průřez všemi alby, které dosud vyšly od roku 1995, určitě zazní  Počkej aspoň chvíli, Zuby umělý, Mám tě rád, Můžeš mi psát, Punčocháče, Vinohradská 90, Dlouhej kouř, Kutil, Klára a další“. Posledních pár desítek vstupenek na koncerty 6., 7. a 8.prosince do Lucerna Music Baru je stále k dispozici v předprodejích sítích ticketstream - ZDE ,tiketportal -  ZDE, ticketpro - ZDE , lístky si také můžete koupit přímo v pokladně Lucerna Music Baru (p o-pá 09:30 – 19:00, tel. 224 217 108 ). Neváhejte, jde o poslední vstupenky .  

„Chceš vidět i další náš koncert naživo? Je to na tobě!“ je i zároveň podtitulem celého Klubového speciálu 2. Chinaski se totiž rozhodli podpořit program prevence proti požívání alkoholu za volantem. Návštěvníci každého mají možnost u stánku BESIP dostat alkohol testery, reflexní prvky a letáky a hlavně si pomocí speciálních brýlí a hry vyzkoušet, jaké to je řídit pod vlivem alkoholu s 1,5 promile v krvi, což je hladina, při níž se mnozí považují téměř za střízlivé. 

Veškeré informace jsou k dispozici na ZDE , facebook ZDE  a o projektu BESIP - ZDE.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz