Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

SOUTĚŽ PRO VŠECHNY DOBRÉ KAPELY SE VRACÍ! TŘETÍ ROČNÍK LIVE SPACE POD NÁZVEM MERCEDES BENZ LIVE SPACE PRÁVĚ STARTUJE. ČAS NA ODEVZDÁNÍ PŘIHLÁŠEK JE DO 10.1.2012.

Třetí ročník soutěže MERCEDES BENZ Live Space startuje. Přihlásit se mohou všechny kapely o třech nebo více členech, které splní podmínky pro vstup do soutěže a odešlou přihlášku do 10. ledna 2012. Veškeré informace naleznou soutěžící ZDE .

Jen pro připomenutí, uplynulými ročníky hudebního klání prošly skupiny The Roads, No Heroes, Model Bazaar a další. Odborná porota ve složení Pavel Anděl, Martin Rigler, Honza Ponocný, Honza Čechtický, Hynek Chudárek, Jiří Balvín a Milan Cais bude mít pár perných dnů v druhé polovině ledna na to, aby prošla všechny zaslané hudební materiály a vybrala patnáct formací do základního neveřejného kola, jež proběhne 8. a 9. února 2012. Z něj pak postoupí do dvou semifinálových kol po pěti skupinách. Ty už odehrají koncerty před publikem, svého favorita  tak vybere z každého kola porota, ale i diváci formou hlasování po odvysílání záznamu na TV Óčko. Ve finále naplánovaném na podzim 2012 se rozhodne o vítězi třetího ročníku MERCEDES BENZ Live Space, na kterého čeká odměna ve formě vydání CD, mediální podpory a natočení videoklipu.

 V prvním ročníku RGM Live Space přišlo na 431 přihlášek, v ročníku druhém také přes 400, pořadatelská agentura RGM Entertainment, které stála za takovými jmény jako třeba Toxique, Airfare nebo Fate Magazine, doufá, že se podaří překonat hranici 500 přihlášek.

Více informací o soutěži včetně pravidel, termínů a novinek najdete na oficiálním webu .  Generálním partnerem projektu je Mercedes Benz Česká republika. Hlavní partneři: hudební televize Óčko, síť rádií Kiss Partneři: Bandzone.cz, hudební časopis Muzikus, BigMedia, Palác Akropolis, Hucot.
moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz