Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - VŠEOBECNÉ ČLÁNKY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

STEREOPHONIC INTERVIEW-DJane K.SANDRA

16.května bude ke slyšení na party Stereophonic možná nejmladší djka v Čechách. K.Sandru si jistě dobře pamatujete z loňských Hangárů.

AHOJ K.SANDRO! JAK SE TĚŠÍŠ DO HRADCE KRÁLOVÉ? BYLA JSI NĚKDY VE VÝCHODNÍCH ČECHÁCH?

Ahoj, do Hradce se moc těším, byla jsem tam jednou na festivalu Hangáry a lidi byli jedni z nejlepších co jsem zatím zažila.

A CO VLASTNÍ TVORBA? PRACUJEŠ NA NĚČEM?

Na vlastní tvorbě ještě nepracuji, ale v nejbližší době si budu kupovat Macbook a jiné věci a brzo se už do toho chci pustit. Měla jsem možnost trochu s někým spolupracovat, jenže to nebylo ono, je mi příjemnější si některé věci dělat sama tak, jak si to já představuji.…

KDO JE TVÝM VZOREM Z ŘAD PRODUCENTŮ NEBO DJS?

Mezi producenty přímo „vzor“ nemám, ale dnes se mi líbí Alessio Mereu, Paul Ritch, D-nox & Beckers, Fergie, Tocadisco, D.Ramirez…..nevím, je jich hodně, v kufru mám většinou různé desky, nevybírám často jen podle producentů.

JAKÉ JSOU TVÉ PLÁNY PRO ROK 2008?

Tak prvotní je pro mě skládání, mám ještě něco dalšího ale to bude spíš na rok 2009 a nechci předbíhatJ) Co se týče hraní, to nechávám přirozeně se vyvíjet…

CO SI MYSLÍŠ O MINIMALU?

Minimal se mi líbí, neodsuzuji ho ani striktně neprosazuji. Prostě přišel, zasáhl hudbu stejně jako elektro a já jsem ráda, že jsem poznala i něco jiného než čistě jen techno. Ta změna, která s minimalem přišla, mě naučila najít si to pravé kouzlo ve stylech, které jsem předtím možná poslouchala, ale při poslechu jsem nemohla proniknout do toho stylu tak, jako při hraní. Tam vnímám mnohem víc vjemů a na spoustu z nich je třeba se soustředit.

JAK SE STARÁŠ O SVÉ TĚLO? MÁŠ NĚJAKÉ KONÍČKY KROMĚ HUDBY?

Miluju tanec, jinak mě baví plavání, hodně chodím na procházky po Praze a tak, a když jdu do školy, tak často běžímJ. Mám ráda filmy a ráda vařím (pro návštěvy, pro sebe to není ono).

JAKÝ JE TVŮJ NÁZOR NA DANCE MUSIC AWARDS?

Dobrý, akorát stále přemýšlím o tom tranceu, přece jen je to masovější záležitost a týkající se už nejen taneční scény. Přesto do ní patří….

JAKÉ JE TVÉ ŽIVOTNÍ MOTTO?

Žádné nemám.

CO BY JSI VZKÁZALA PARTYPEOPLE VE VÝCHODNÍCH ČECHÁCH?

Teď to beru jako první party, kdy poznám opravdové partypeople z HK a okolí, na Hangárech byl tunning sraz a nevím, jak velká část návštěvníků Red Zonu byla z Východních čech, takže doufám, že se přijdete „podívat“ a ukázat mi, jak se umíte bavit:)


Díky za rozhovor a těšíme se na STEREOPHONIC techtrain 16.5.2008 v Clubu EDEN v Hradci Králové

Taky se těším a díky.

Ke stažení:
Winter mix 2007
October mix 2006

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz