Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 1. - 7. června






 

Mars vstupuje do Býka a postupně se dostane do trigonu na Saturn v Panně. To by mělo vést ke zmírnění sporů a konstruktivnímu užití energie. Aspekt bude vyhovovat zejména lidem prakticky orientovaným, kteří stojí nohama na zemi a nebojí se tvrdé práce.

 

BERAN – Pokud vás zrovna nehoní pracovní termíny, dokážete se uvolnit a být zábavnými společníky. Týden přeje rozvoji přátelských vztahů a navazování nových kontaktů. V lásce to přitom může trochu drhnout, protože máte s protějškem rozdílné představy o trávení volného času. Pokuste se najít kompromis.

 

BÝK – Pocítíte v sobě novou energii a nadšeně se vrhnete do realizace svých záměrů. Přáno vám bude zejména obchodníkům a manuálně pracujícím lidem s technickými schopnostmi. Osobní vztahy jsou poněkud nevyjasněné, možná se bojíte říkat lidem pravdu přímo do očí a zbytečně dlouho chodíte okolo horké kaše.

 

BLÍŽENCI – Potřebovali byste chvíli odpočinku a rozjímání. Pracujete od nevidím do nevidím a snažíte se každému vyhovět. Zastavte se a uvědomte si své vlastní priority. O víkendu byste se mohli věnovat zálibě, na kterou jste si už dlouho neudělali čas. Psychicky vás to odreaguje a příjemně naladí do dalšího týdne.

 

RAK – Máte příležitost vyjasnit si vztahy s příbuzenstvem a strávit více času se svými nejbližšími. Domácí půdě věnujete hodně energie a dostáváte věci pod osobní kontrolu. Je vhodná doba začít s přestavbou bytu nebo chalupy. V práci sázíte hlavně na dobré vztahy. Pokud se s kolegy umíte domluvit, jste se svým zaměstnáním plně spokojeni.

 

LEV – Vaše duševní dovednosti nejsou v tomto období příliš na výši, Mars v kvadratuře na vaše znamení varuje před nerozvážnými akcemi a unáhlenými závěry. Neměli byste plýtvat energii na záležitosti, které nepřinesou užitek. Hrozí také hádky v práci. Je totiž možné, že někteří kolegové říkají nahlas něco jiného, než si v duchu myslí.

 

PANNA – Nenechte se ovlivnit předsudky a přistupujte k lidem nezaujatě. Někteří jedinci vás zřejmě mile překvapí. V profesním vývoji se nebojte změn, i když se vám do nich nechce. Je pochopitelné, že máte rádi své pohodlí a jistoty, ale doba je dynamická a žádá přizpůsobivost. Držte se optimisticky naladěných lidí, kteří vás podpoří.

 

VÁHY – Instinktivně se obklopujete lidmi podobného ražení, kteří s vámi sdílí myšlenky i aktivity. Občas by ale nebylo na škodu popovídat si s někým, kdo je ze zcela jiného těsta. Otevřelo by vám to nové obzory a posunulo do jiné roviny. Také v intimních vztazích by to chtělo více jiskry, romantika se pod tíhou rozmanitých starostí trochu vytrácí.

 

ŠTÍR – Měli byste si udělat jasno ve finančních záležitostech a promluvit si s protějškem o rodinném rozpočtu. Možná si tím zkazíte jeden večer, ale je lepší, když to proberete hned a nebudete to donekonečna odkládat. V práci se rýsuje něco pozitivního, možná dobrá zakázka nebo platové přilepšení. Dodá vám to novou motivaci.

 

STŘELEC – Nechcete nic ponechat náhodě a všechno plánujete do posledního detailu. Každou záležitost chcete mít pod osobní kontrolou a nikomu nic nesvěříte. Otázkou je, zda přitom nepřeceňujete své síly i možnosti. V lásce vám nastává vachrlaté období – po týdnech vášně se musíte vrátit zpátky do reálného života.

 

KOZOROH – Tento týden budete muset vyvinout větší úsilí, abyste si udrželi dobré vztahy v práci. Ačkoli se tváříte mile a s kolegy a nadřízenými jednáte přátelsky, vaše okolí není zrovna přívětivě naladěno a z maličkosti může vzniknout velká nepříjemnost. Hrozí hádky kvůli banalitám. Mnohé zachráníte díky dobrým vyjadřovacím schopnostem.

 

VODNÁŘ – V těchto dnech si nejspíš trochu zautrácíte, uděláte si radost něčím, o čem jste dlouho snili. Více času také strávíte doma. V zaměstnání vás ostatně nic moc nedrží, vývoj stagnuje a je tu trochu nuda. Nevyužitou energii byste měli nasměrovat do něčeho smysluplného, třeba do výchovy dětí, domácího kutilství nebo sportu.

 

RYBY – Máte náladu na společenské dýchánky a chvílemi jste jak utržení ze řetězu. Mnohým lidem vaše spontánní chování imponuje a snadno navážete nová přátelství nebo milostný vztah. V práci bude tentokrát hodně záležet na vzájemné toleranci a respektu, bez nich se totiž s kolegy asi na ničem nedohodnete.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz