Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 11. - 17. února

 

Mars se stále drží v Blížencích a dodává duševní energii lidem narozeným ve vzdušných a ohnivých znameních. Mocnější zbraní je v tomto týdnu slovo než fyzická síla, ledaccos se prosadí s pomocí šikovného projevu. V lásce a vztazích vůbec budou úspěšnější znamení zemská a vodní.

 

BERAN – Máte chuť podniknout něco bláznivého a pro svůj nápad nadchnete i druhé lidi. Vypadá to, že nudit se tento týden rozhodně nebudete, vaše zážitky budou vhodné pro zápis do deníku. Umíte si okořenit i všední pracovní povinnosti, takže pobavení najdete i v práci. Jen doufejte, že vaši kolegové budou mít zrovna na šprýmy náladu.

BÝK – Nadcházející dny slibují harmonické vztahy a více romantických zážitků. V tomto období byste měli vyrazit do přírody, nejlépe samozřejmě po boku svého protějšku. Je možné, že se budete muset na několik dní postarat o staršího člena rodiny nebo vás někdo ze známých poprosí, abyste mu pohlídali domácí zvířátko. Všem rádi vyhovíte.

BLÍŽENCI – Ačkoli v sobě máte spoustu myšlenek, které chtějí ven, společenskou náladu zrovna nemáte. Vyhovuje vám zavřít se doma a všechno ze sebe vysypat na papír. Psaní vám jde tentokrát mnohem lépe než povídání, což využijí zejména spisovatelé, novináři, ale i studenti píšící seminární práce. V milostném životě se zatím nepokoušejte o změny.

RAK – V zaměstnání by mělo všechno klapat, nadřízení vám přejí a peníze se hrnou pomalu, ale jistě. Okolnosti hrají ve váš prospěch a mohou se přihodit i události, které vám pomohou, aniž to čekáte. Nemějte však přílišná očekávání, máte sklon snít o nereálném úspěchu. Pokud si však stanovíte střízlivé cíle, můžete být velmi spokojeni.

LEV – V tomto týdnu se řídíte hlavně svým srdcem, dejte ale pozor, kam jej odevzdáváte. Ať už je to práce, koníček nebo milá osoba opačného pohlaví, měli byste si zachovat chladnou hlavu a nepropadat svým láskám slepě. Na druhé straně můžete prožít velmi příjemné chvíle, doprovázené hřejivým pocitem v hrudním koši.

PANNA – Díky Venuši v trigonu na vaše znamení jste k druhým lidem tolerantní a máte dobrou vůli ke kompromisům. Využijte toho pro upravení vztahů s kamarády, kolegy i příbuznými. Leckde objevíte zcela nová pouta. Je tu také možnost upevnit vztah s protějškem, vyhraďte si jeden večer jen pro sebe a vyjděte si na romantickou večeři.

VÁHY – Chcete na sebe přilákat pozornost okolí a docela se vám to daří. V zaměstnání se často dostáváte ke slovu a vaše názory připadají druhým smysluplné. Vaše síla tentokrát spočívá v umění mluvit a přesvědčovat. Využijete toho zejména v pracovní sféře nebo ve studiu. V milostném vztahu bude příliš mnoho slov spíš na škodu.

ŠTÍR – Zlepšuje se jak vaše finanční situace, tak mezilidské vztahy. Příjmy, na které jste dlouho čekali, se konečně dostaví na váš účet. Týden by měl proběhnout příjemně a i když mnohé konflikty nezmizí, nebudou vás pronásledovat. V zaměstnání, na úřadech i v osobním životě můžete čekat slušné jednání. Vaše nálada se díky tomu zlepšuje.

STŘELEC – Zakládáte si na svém smyslu pro estetiku, ale řada lidí s vámi vkus nesdílí. Pokud zrovna zařizujete byt nebo hledáte vhodné bytové doplňky, můžete narazit na protest partnera i dalších členů rodiny. Také váš názor na pracovní záležitosti je odlišný od pohledu kolegů a nadřízených. Můžete se kvůli tomu dostat do nejednoho konfliktu.

KOZOROH – Přetrvává příznivé období pro lásku a se svým protějškem můžete strávit spoustu romantických chvil. Nezadaní by se měli kolem sebe pečlivě rozhlížet a nebát se oslovit objekt svých snů. Štěstí přeje odhodlaným. Pracovní výkon tento týden asi nebude nijak oslnivý a na dobré příležitosti si také budete muset ještě nějaký čas počkat.

VODNÁŘ – Všechno by vám docela hladce vycházelo, kdybyste měli více trpělivosti a nejednali unáhleně. Nenechte se zviklat k náhlým změnám, držte se započaté cesty a původně vytyčeného cíle. To platí zejména pro oblast práce. Co se týče lásky, prožíváte neutrální období, kdy se neděje nic zajímavého, ale nemusíte se ani ničeho obábat.

RYBY – Tento týden byste měli věnovat více času zábavě. Povinnosti polevily a nastává všeobecné uvolnění. Může se vám dostat pozvání na zajímavou společenskou akci, a dokonce i v práci si tentokrát s kolegy více popovídáte. V tomto týdnu byste si zkrátka měli užít více životních radostí a najít si dostatek času pro své koníčky a zájmy.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz