Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 13. – 19. října








 

Saturn v opozici s Uranem naznačuje napětí mezi starými zvyklostmi a touhou po něčem novém. Někdo se přimkne k dosavadnímu stereotypu a o změnách nebude chtít ani slyšet, jiný zase převrátí svůj život zcela naruby. O víkendu bude přáno zejména komunikaci a diplomatickým snahám.

 

BERAN – Tento týden se vyvarujte unáhleného jednání a nerozvážných činů. Lépe uděláte, když se budete držet započaté cesty a původně vytyčeného cíle. To platí zejména pro oblast práce, kde se mohou vynořit nečekané okolnosti vyžadující rychlé rozhodování. Ani v lásce to nemusí být jednoduché, nejspíš na sebe budete dost žárlit.

 

BÝK – Konečně můžete myslet víc na zábavu. Povinnosti polevily a nastává všeobecné uvolnění. Můžete se vypravit na zajímavou společenskou akci nebo jednoduše sezvat přátele na soukromou party. Společnou notu najdete i s kolegy a spolužáky. Shrnuto podtrženo, užívejte životních radostí a najděte si čas na své koníčky a zájmy.

 

BLÍŽENCI – Máte chuť podniknout něco bláznivého a svým jednáním překvapíte rodinu i přátele. Nudit se rozhodně nebudete, ale vaše neobvyklé aktivity nepřinesou vždy jen ovoce. V řeči se snažte být otevření a upřímní, jinak hrozí, že se zamotáte do změti polopravd a vyjde najevo, že si vymýšlíte. Příště už by vám pak nikdo nic nevěřil.

 

RAK – Nadcházející dny slibují harmonické vztahy a více romantických zážitků. V tomto období byste měli vyrazit do přírody, nejlépe samozřejmě po boku svého protějšku. Vaše prožívání je hlubší a snáze se vcítíte do pocitů druhého. Kvůli zvýšené citlivosti byste neměli sledovat smutné filmy ani číst černé kroniky, všechno vás hned dojme k slzám.

 

LEV – Máte v sobě tolik myšlenek, že jejich tok vůbec nemůžete zastavit a špatně se vám usíná. Prospěje vám relaxace a meditační techniky – alespoň večer před usnutím. Přes den můžete zvýšenou duševní energii uplatnit v zaměstnání nebo tvůrčí činnosti. Myslí vám to rychle a půjde vám dobře každá práce, která vyžaduje preciznost.

 

PANNA – V zaměstnání by mělo všechno klapat, nadřízení vám přejí a peníze se hrnou pomalu, ale jistě. Okolnosti hrají ve váš prospěch a mohou se přihodit i události, které vám pomohou, aniž to čekáte. Nemějte však přílišná očekávání, nestavte si vzdušné zámky. Také v lásce zachovejte střízlivé myšlení, nevrhejte se do vztahů bezhlavě.

 

VÁHY – V tomto týdnu se řídíte hlavně svým srdcem a nedejte na řeči okolí. Někdo vám viditelně nepřeje a snaží se vám podkopat sebevědomí. Nedejte se, jste na dobré cestě a vaše uvažování je správné. Podpory se dočkáte od nejbližších členů rodiny. Hlavně protějšek stojí při vás a je připraven vám pomoci s překonáváním možných překážek.

 

ŠTÍR – Venuše ve vašem znamení vám dodává potřebu hlubokých citů a pevných vazeb s partnerem i přáteli. Hodně vás bolí lidské pokrytectví a povrchnost. Právě na tyto vlastnosti přitom můžete v tomto týdnu narazit a nebude lehké se s tímto střetem vyrovnat. Někde jinde se zato objeví pouta zcela nová a nečekaně pevná.

 

STŘELEC – V zaměstnání se často dostáváte ke slovu a vaše názory připadají druhým smysluplné. Vaše síla tentokrát spočívá v umění mluvit a přesvědčovat. Využijete toho zejména v pracovní sféře nebo ve studiu. V milostném vztahu bude příliš mnoho slov spíš na škodu. Raději prožívejte než mluvte a vyjádřete svou podporu přímými činy.

 

KOZOROH – Zlepšuje se jak vaše finanční situace, tak mezilidské vztahy. Příjmy, na které jste dlouho čekali, se snad konečně dostaví na váš účet. Týden by měl proběhnout příjemně a i když mnohé konflikty nezmizí, nebudete je vnímat nijak tíživě. Co vás tentokrát obzvláště těší, bude slušné jednání lidí, se kterými přicházíte do styku.

 

VODNÁŘ – Pokud zrovna zařizujete byt nebo hledáte vhodné bytové doplňky, můžete narazit na protest partnera i dalších členů rodiny. Nejenže okolí není nakloněno změnám, ale navíc se rozcházíte i v otázce vkusu. Také váš názor na pracovní záležitosti je odlišný od pohledu kolegů a nadřízených. Očekávejte proto drobné konflikty.

 

RYBY – Přetrvává příznivé období pro lásku a se svým protějškem můžete strávit spoustu romantických chvil. Nezadaní by se měli kolem sebe pečlivě rozhlížet a nebát se oslovit objekt svých snů. Štěstí přeje odhodlaným. Pracovní výkon tento týden asi nebude nijak oslnivý a na dobré příležitosti si také budete muset ještě nějaký čas počkat.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz