Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 24. – 30. března

 

Slunce v Beranu probouzí v mnohých lidech aktivitu a touhu po nových začátcích. Ty jsou tentokrát možné zejména v oblasti pracovní. Co se týče vztahů, je lépe zachovat současný stav a nevyhledávat žádná divoká dobrodružství.

 

BERAN – Pociťujete v sobě více energie a máte pocit, že rychle musíte vykonat vše, na co jste v minulém období neměli čas ani náladu. Chcete udělat práci za dva, navštívit deset přátel, pustit se do jarního úklidu i opravy chaty. Nepůjde to však naráz, svůj plán byste si měli rozvrhnout do rozumného časového harmonogramu.

BÝK – Měli byste něco udělat pro své zdraví. V posledních dnech se neustále pro něco rozčilujete a stres zaháníte kalorickým jídlem, což je poměrně hrozivá kombinace. Pokuste se odlehčit jídelníček a myslet více pozitivně. Zbavte se podezíravosti a lidem více důvěřujte. Hned se budete cítit mnohem lépe.

BLÍŽENCI – Štěstí se na vás usmívá a tento týden budete mít důvod k nenadálé radosti. Věci dopadnou vlivem dobrých okolností ve váš prospěch, i když jste to nečekali. Shoda náhod povede k těžko uvěřitelným událostem. Pamatujte ale, že štěstěna je dáma vrtkavá, a její dary přijměte rychle, než si to zase rozmyslí.

RAK – V zaměstnání v těchto dnech na výsluní nejste, zato máte dobrou příležitost upevnit si partnerský vztah a věnovat se svým přátelům. Máte v sobě přehršel citu, který potřebujete někomu věnovat. Láskyplně se staráte o druhé a zahrnujete je svou přízní. Vaše štědrost vám bude vzápětí náležitě oplacena.

LEV – Zdárně pokračujete v pracovních aktivitách, které jste započali v minulém týdnu, a můžete dosáhnout dalších úspěchů. S profesním vývojem budou spokojeni zejména jedinci, od nichž se v práci očekává samostatnost a nápaditost. Práce v týmu dopadne o něco hůře, s kolegy se moc neshodujete.

PANNA – Neumíte postát na jednom místě a odpočinout si, pořád potřebujete něco dělat. Pokud zrovna nemáte do čeho píchnout, jste nerudní a podráždění. Hromadí se ve vás energie, kterou je potřeba někde vybít. Vhodné jsou sportovní aktivity a jarní turistika. Snažte se omezit používání auta, choďte více pěšky.

VÁHY – V tomto týdnu je obtížné vás něčím zaujmout na delší dobu. Pro něco se nadchnete, ale po chvíli opět ztratíte zájem. Všechno vás za okamžik omrzí a propadáte bezradnému pocitu nudy. Své pocity se snažíte nedat najevo, ale blízcí vás stejně prokouknou. Nemá cenu předstírat radost a zájem, když to tak necítíte.

ŠTÍR – Jestliže jste se v minulých dnech necítili ve své kůži a pokoušela se o vás nějaká choroba, měli byste pocítit výrazné zlepšení. Pokud nastupujete do nové práce, nebude pro vás problém zvyknout si na nové prostředí a navázat dobré vztahy s novými kolegy. Navíc si můžete finančně přilepšit nějakým přivýdělkem.

STŘELEC – Za pomoci intuice se můžete dopracovat k lepšímu pracovnímu postavení i lepšímu výdělku. Těžíte z dobré prozíravosti, která vám napoví, jak se vaše současná rozhodnutí projeví v budoucnu a jaké kroky chystá konkurence. Nepříjemnosti mohou přinést příbuzní; někdo z nich trousí nepěkné klevety.

KOZOROH – Vaše pracovní aktivita nepadá na úrodnou půdu. Ačkoli se snažíte, seč vám síly dovolí, uznání se tentokrát nedočkáte. Museli byste nadřízené zatahat za rukáv a zahalekat jim něco do ucha, abyste přitáhli jejich pozornost. Vy však stále doufáte, že si vaší píle lidé všimnou i bez vašeho upozornění.

VODNÁŘ – Měli byste se věnovat rozvoji partnerského vztahu a udělat si s protějškem hezký večer. Jinak hrozí citové ochlazení a určité střety, které mohou vyústit v nepříjemné hádky. V zaměstnání by se vám zato mělo dařit mnohem lépe, máte příležitost prosadit své myšlenky a začít nové projekty.

RYBY – Díky dobré schopnosti komunikace se snadno s kolegy a obchodními partnery dohodnete na společném postupu. Názory máte svérázné, ale dokážete si je působivě obhájit. Vaše výřečnost a originální argumenty se dočkají obdivu. Se svou řečí můžete předstoupit před širší publikum, nebojte se veřejného vystoupení.

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz