Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 27. října – 2. listopadu









 

Venuše se v druhé polovině týdne dostane do kvadratury na Saturn i Uran, což může přinést ochlazení mezilidských vztahů a napětí při komunikaci. Dobře si zato stojí Mars ve Štíru, který lidem dodává silnou energii k práci a získávání hmotných statků. Povede se zejména manuálně zručným osobám.

 

BERAN – Zaměřte se na své nejbližší a věnujte jim dostatek pozornosti, ať si nemusejí stěžovat, že je zanedbáváte. V práci hrozí ochlazení vztahů s kolegy a překážky v plánování nových projektů. Nic nepůjde tak rychle, jak jste si původně malovali, a chvílemi ztratíte trpělivost i nervy. Rozčilováním ale nic nespravíte, spíš to ještě zhoršíte.

 

BÝK – V tomto týdnu je důležité zachovat úsměv a snažit se s druhými dohodnout na spolupráci. Společnými silami se dosáhne víc, než když budete bojovat sami za sebe. Naštěstí máte v sobě vnitřní kouzlo, kterým si získáváte lidi na svou stranu, a tak pro vás bude celkem jednoduché stmelit tým. Dejte pozor při sportu, je tu sklon k úrazům.

 

BLÍŽENCI – Načerpali jste novou energii a pouštíte se do jedné činnosti za druhou, nebo lépe řečeno, do několika činností najednou. Ničemu se však nevěnujete pořádně a těžko něco dokončíte. Měli byste lépe plánovat a práci si rozumně časově rozvrhnout. O víkendu vás zřejmě čekají rodinné povinnosti, které vám naruší původní program.

 

RAK – Štěstí se na vás usmívá a máte důvod k radosti. Dobré okolnosti hrají ve váš prospěch zejména v práci – můžete najít lepší místo nebo se dostat na lepší pozici v zaměstnání současném. Partnerskému vztahu nechybí romantika a s protějškem prožíváte příjemné chvíle. Dejte jen pozor, abyste neutíkali z reality k přílišnému snění.

 

LEV – V posledních dnech se neustále kvůli něčemu rozčilujete a nedokážete brát věci s nadhledem. To se negativně odráží na vašem zdraví – oslabuje se imunita a jste náchylní k chřipce a nachlazení. Navíc vám stres stahuje žaludek a nemůžete pořádně jíst. Myslete více na zdravou životosprávu, vybírejte kvalitní potraviny a choďte brzy spát.

 

PANNA – Zdárně pokračujete v pracovních aktivitách, které jste započali v minulém týdnu, a můžete dosáhnout potěšujících úspěchů. S profesním vývojem budou spokojeni zejména řemeslníci a obchodníci. V partnerském vztahu to může zaskřípat, zdá se, že se s protějškem v mnoha názorech rozcházíte. O víkendu budete mít příležitost k usmíření.

 

VÁHY – V zaměstnání se v těchto dnech na výsluní nehřejete, zato máte dobrou příležitost upevnit si partnerský vztah a věnovat se své rodině. Rádi se o své blízké staráte a vytváříte jim příjemné zázemí. Ochotně pomáháte každému, kdo něco potřebuje, a dbáte na to, aby spolu jednotliví členové rodiny dobře vycházeli.

 

ŠTÍR – Mars ve vás vytváří vnitřní napětí, které byste měli ventilovat pohybem a aktivitou vůbec. Není čas na odpočinek, ponořte se do práce i vyřizování rodinných záležitostí. Vhodné jsou také sportovní aktivity, posilování, spinning nebo třeba generální úklid domácnosti. V oblasti vztahů je proměnlivo, záleží na tom, jak se zrovna probudíte.

 

STŘELEC – Snadno se pro něco nadchnete, ale záhy o to zase ztratíte zájem. Všechno vás za okamžik omrzí a stěžujete si na nudu a stereotyp. Problém je asi v tom, že přesně nevíte, čeho chcete dosáhnout. Nejste dostatečně motivováni, a tak od všeho utíkáte. Týden je nicméně vhodný pro setkání s přáteli a společenský život vůbec.

 

KOZOROH – Pokud nastupujete do nové práce, nebude pro vás problém zvyknout si na nové podmínky a navázat dobré vztahy s novými kolegy. Jste dostatečně flexibilní a v neznámém prostředí se rychle zabydlíte. V tomto týdnu byste měli rozvíjet především své koníčky. Nejen že se při nich dobře pobavíte, ale můžete díky nim poznat zajímavé lidi.

 

VODNÁŘ – Díky dobré intuici narazíte na příležitosti, kterých by se mělo hned využít. Nesmíte však na sebe klást přílišné požadavky a přeceňovat své síly. V tomto týdnu si můžete přijít na lepší peníze, i když vás to bude stát dost energie a budete muset použít ostré lokty. Kvůli finančním záležitostem hrozí i drobné neshody s přáteli a kolegy.

 

RYBY – V zaměstnání se snažíte být precizní a dokonalí, ale přílišného uznání ze strany nadřízených se tentokrát nedočkáte. Na druhé straně ale získáváte cenné zkušenosti, které nikdy nejsou k zahození a brzy vám dopomohou k postupu v kariéře. Rodina vám svými plány možná udělá trochu čáru přes rozpočet, ale nakonec se nějak dohodnete.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz