Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

Týdenní horoskop 3. – 9. března

 

Mars definitivně přechází do znamení Raka a posílí energii lidem narozeným ve vodních a zemských znameních. Postavení planet přeje tento týden zejména rodinnému životu a upevňování vztahů mezi příbuznými. Lepší pracovní výsledky mohou zaznamenat lidé zaměstnaní ve zdravotnictví a sociální oblasti vůbec.

 

BERAN – Všední dny tentokrát nebudou tak všední jako jindy, protože se můžete dočkat nejednoho překvapení. Ve vašem okolí se dějí pozoruhodné věci, které souvisejí s vaší osobou. Abyste do nich získali vhled, měli byste mít oči pořádně otevřené. Nebojte se na všechno vyptávat, i když budete vypadat jako zvědavci.

BÝK – Není jisté, jak se zrovna cítíte a co potřebujete. Jste plni rozmarů a jednu chvíli chcete to, potom zase ono. Všimněte si také, že každý den mluvíte trochu jinak a názory na druhé se vám mění jak chameleonům barva. Není proto divu, že jsou druzí z vašeho chování podráždění a snadno se s nimi dostáváte do konfliktu.

BLÍŽENCI – Možná máte náladu na nové milostné dobrodružství a navazujete nové kontakty s osobami opačného pohlaví. Raději však počítejte s tím, že se věci nebudou vyvíjet podle vašich představ. To, co nazýváte komunikačními schopnostmi, mohou druzí považovat za ukecanost, a není jisté, zda dokážete zahrát na ty správné struny.

RAK – Konečně vystupujete ze zákulisí na hlavní scénu a do všech akcí se pouštíte s patřičným nadšením. Lépe prosazujete vlastní vůli a když se vám něco nelíbí, umíte se patřičně ozvat. Hlásíte se o svá práva a zastáváte se práv druhých. Zejména za rodinné příslušníky bojujete jako draci. Na rodinu vám nikdo nesmí sáhnout.

LEV – Chvílemi vám připadá, že vám lidé v práci házejí klacky pod nohy. Jste ale nezmaři, co se jen tak nedají zlomit, a s celkovým pracovním výsledkem byste měli být spokojeni. Židle pod vámi je dostatečně pevná a nadřízení stojí na vaší straně. Vědomí, že vztahy na pracovišti nejsou růžové, je však samozřejmě nepříjemné.

PANNA – Těžko říct, kde se v tak organizovaných povahách vzal smysl pro náhlé změny a experimenty, nicméně právě na ně máte náladu. V tomto týdnu možná podniknete něco, na co byste si dříve rozhodně netroufli. A je dost pravděpodobné, že později s odstupem času tento úlet zhodnotíte jako hotovou bláznivinu.

VÁHY – Konečně se vám daří skloubit pracovní povinnosti s rodinným životem. Dokážete se věnovat oběma oblastem najednou, aniž by vás to vyčerpávalo. Našli jste vhodnou rovnováhu a vypadá to, že jste v současné době s životem spokojeni. Jenom si dávejte pozor na lidi, kteří ve skutečnosti nejsou tak příjemní a přátelští, jak se tváří.

ŠTÍR – V těchto dnech odsouváte vlastní zájmy do pozadí, abyste se mohli patřičně věnovat rodině. Blízcí lidé potřebují vaši oporu a pochopení, což jim ochotně poskytnete. V práci se snažíte ze všech sil, ale okolnosti nepřejí výraznějšímu postupu. Raději šetřete energii na později, kdy se bude dařit lépe.

STŘELEC – V tomto týdnu hrozí třenice kvůli majetku a finančním záležitostem. Neustále někoho podezíráte, že vás chce obrat o peníze, a svou peněženku si hlídáte jak oko v hlavě. Opatrnost je sice na místě, ale neměli byste to přehánět. Budete-li dávat své podezření příliš najevo, můžete si tak narušit jinak dobré vztahy.

KOZOROH – Pracovní povinnosti vás už tak nezatěžují jako v minulém období a najednou máte více času na sebe a vlastní zájmy. Problém je, že jste tomu odvykli, a nyní nevíte, do čeho píchnout. Přátelé vám moc nepomohou, protože sami mají svých starostí dost a na zábavu jim čas nezbývá. Mohli byste si ale přečíst nějakou dobrou knihu.

VODNÁŘ – V zaměstnání možná nevychází všechno podle vašich představ, ale zato rodinný a společenský život je v těchto dnech bohatý. Lidé se mohou spolehnout na vaši podporu a pomoc, pokud ji potřebují. Jestliže jste právě na cestách po cizích krajích, zřejmě se vám zasteskne po domově a budete chtít svůj pobyt v cizině zkrátit.

RYBY – Je toho na vás hodně a cítíte se vyčerpáni. Naštěstí Mars v trigonu na vaše znamení vám dodává novou energii a sílu k překonávání potíží. Brzy budete zase ve formě, chce to jen trpělivost a možná také pár dnů volna na zotavenou. V těchto dnech nepřepínejte síly, dostatečně odpočívejte a věnujte se nejbližším.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz