Kulturní informační server moonprojects.cz

NOVINKY

VÁNOČNÍ AQUAPHONIC V LIBERCI SE VRACÍ S CORVINEM DALEKEM A V LUXUSNÍM NOVÉM PROSTORU

Období mezi vánočními svátky bylo pro všechny fanoušky elektronické taneční hudby v severních Čechách spojeno s hudební akcí AQUAPHONIC. Po roční pauze pokračuje tradice této největší severočeské party. Jubilejní 10. ročník AQUAPHONICu vypukne v neděli 25. 12. v originálních nových prostorách Kulturního centra Vratislavice 101010 v Liberci. Hlavními hvězdami budou berlínský DJ Corvin Dalek, DJské duo z Irska Derek M & Shaq, Pavel Bidlo, Smack a Katcha.
 
Letošní kulaté „narozeniny“ AQUAPHONIC oslaví 25. prosince a jako místo konání vybrali organizátoři nejluxusnější prostory v historii této akci - nové Kulturní centrum 101010 ve Vratislavicích nad Nisou. Dojte tak k návratu k původnímu konceptu akce, který nabízel spoustu zajímavé elektronické hudby na atraktivním místě. Studenou temnou halu nahradí moderní design prostor, který nabídne dokonalé prostředí pro velkou Amundsen Main Stage a menší stage patřící dubstepu a drum and bassu.

Hlavním jménem letošního ročníku bude DJ a producent Corvin Dalek. Naladit se na tu správnou atmosféru AQUAPHONICu můžete již nyní poslechem Dalekova aktuálního setu ZDE.

Další zahraniční interpreti přiletí na AQUAPHONIC z Irska, dvojice DJs Derek M (BungaBunga Resident ) a Shaq (Frequency) s sebou přivezou aktuální sound z „ostrovních“ klubů. Českou hudební scénu zde zastoupí její legendární osobnost - Pavel Bidlo, dále projekt TGT, který slibuje jedno hudební překvapení, Ufi DaMan společně s Tokátkem a Zdeněk Malich.

Ženami za djským pultem budou Djka Sonja a rezidentka stage věnované zlámaným beatům DJka Katcha. Na Broken Beats Stage vystoupí poprvé dubstep DJ Smack a prostor dostanou také DJs, kteří se již osvědčili v minulosti, Okan ve společném setu s Tacticalem, které doplní liberecký DJ Josh.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v síti TICKETSTREAM za 200 Kč + poplatky. Na místě budou vstupenky za 259 Kč.

Pro více informací o letošní akci sledujte ZDE a facebook ZDE.

moonprojects.cz | © 2007 rpdesign.cz