Kulturní informační server moonprojects.cz

ČLÁNKY - HOROSKOPY

Máte-li zájem o zveřejnění článků a rozhovorů na těchto stránkách napište nám na: info@moonprojects.cz

ýdenní horoskop 15. – 21. prosince












 

Kvadratura Marsu na Saturn trvá, a tak i ve společnosti bude nadále vládnout napětí. Mezinárodní vztahy jsou chladnější a konflikty se těžko řeší. O víkendu se aspekty trochu uvolní a lidé více pocítí vánoční atmosféru klidu a míru. Rodinné vztahy mohou být kolikrát zamotané, ale nikoli nepřátelské.

 

BERAN – Ztrácíte přehled o svých příjmech a výdajích. Hekticky utrácíte, abyste na poslední chvíli sehnali pro svou domácnost všechny vánoční náležitosti. V rychlosti už ani nekoukáte na ceny a berete všechno, co vám přijde pod ruku. V zaměstnání by měla naopak vládnout pohoda. I když se potýkáte s roztržitostí, všechno vám hladce prochází.

 

BÝK – Pohlcují vás všední povinnosti a honíte se od čerta k ďáblu. Nemáte ani čas dostat se do té správné vánoční nálady. Zkuste to aspoň večer. Místo oblíbené telenovely si pusťte koledy a udělejte si s rodinou příjemnou hodinku. V práci neberte všechnu tíhu odpovědnosti jen na svá bedra a o povinnosti se s někým podělíte.

 

BLÍŽENCI – Máte příležitost vyjasnit si vztahy s rodinou a strávit více času se svými blízkými. Je vhodná doba zvelebit domácnost, učinit nutné opravy nebo drobné rekonstrukce. Vztahy mohou být harmonické i v práci, i když jste v duchu rádi, že si od kolegů o svátcích trochu odpočinete. Navíc jste zřejmě nuceni k přesčasům a nemáte dobrou náladu.

 

RAK – Vaše duševní dovednosti v těchto dnech trochu pokulhávají a činí vám potíže vyjádřit se jasně a stručně. Přitom jste hned rozezleni, když vám někdo nerozumí nebo u vašeho proslovu zívá. Buďte trpěliví a snažte se své myšlenky formulovat co nejpřesněji. Dejte si pozor na lidi, kteří často říkají nahlas něco jiného, než si v duchu myslí.

 

LEV – Jestliže k druhým budete přistupovat s tolerancí a nenecháte se ovlivnit předsudky, můžete navázat kamarádství s pozoruhodnými lidmi. Zřejmě tu dojde k vzájemnému porozumění, i když jsou ze zcela jiného těsta. Planety přejí také komunikaci s cizinci a zahraničnímu obchodu. V cizině můžete najít také lásku.

 

PANNA – Možná s někým potřebujete rozebrat intimní záležitosti, které jste si doposud nechávali pro sebe. Vypovídejte se blízké osobě, u níž vždycky najdete pochopení. Partnerský vztah se tváří stabilně, i když romantice tento týden moc nedáte. Příliš vám leží v hlavě záležitosti všedního dne a domácí povinnosti, zejména pak úklid.

 

VÁHY – Pokud máte obavy ze ztráty zaměstnání a nejste si jisti, jak příští rok vyjdete s penězi, můžete se uklidnit. Brzy se objeví nové pracovní příležitosti a výdělek také nebude hubený. Ostatně po inzerátech se můžete začít dívat už nyní. Využijte adventního času k zamyšlení, jaká činnost by vás naplňovala a jak se k takové práci můžete dostat.

 

ŠTÍR – Věříte, že svůj osud máte pevně ve svých rukou a nic vás nemůže překvapit. V těchto dnech ale nebude o překvapení nouze. Jsou věci, které zkrátka ovlivnit nelze. Jako třeba náladu tchýně... Rodina může být během týdne trochu na kordy, o víkendu se ale situace uklidní. Naplánujte si proto třeba společnou vycházku po vánočních trzích.

 

STŘELEC – Tento týden budete muset vyvinout větší úsilí, abyste si udrželi dobré vztahy v práci. Ačkoli se tváříte mile a s kolegy a nadřízenými jednáte přátelsky, vaše okolí není zrovna přívětivě naladěno a z maličkosti může vzniknout velká nepříjemnost. Hrozí hádky kvůli banalitám. Mnohé zachráníte díky dobrým vyjadřovacím schopnostem.

 

KOZOROH – Máte za sebou úspěšný rok, který by měl vyvrcholit pořádnou oslavou. Zapomeňte proto na starosti, nenechte se strhnout předvánočním shonem a chlaďte šampusy. Týden přeje společenským setkáním a večírkům, máte příležitost setkat se s přáteli, které jste dlouho neviděli. Některé jejich novinky vás možná dost překvapí.

 

VODNÁŘ – Při nákupu dárků jste dost nerozhodní a vyčítáte si, že jste si je nepromysleli víc dopředu. Zároveň se obáváte, že vám blízcí nadělí více věcí než vy jim a budete se cítit trapně. V přeplněných obchodech dávejte pozor na peněženku a tašku držte pevně. O víkendu zřejmě zavítáte na veselý vánoční večírek, který se pořádně rozjede.

 

RYBY – Láká vás společnost a vymetáte vánoční dýchánky. Jste hovorní a dokážete být zábavnými společníky. Stresu v práci už je méně, i když vás některé resty pořád pronásledují a straší ve snech. Doma bude vládnout pohodová atmosféra, ovšem za předpokladu, že od svých blízkých nebudete očekávat víc, než mohou splnit.

 

 

 


Autor  Libuše Burger

Zdroj: www.krasaapece.cz